Nu sunt de acord cu tine,nu e adevarat . Eu spre exemplu sunt baiat,si niciodata nu salut unele fete,din ce motiv,ei bine, pentru ca nu sunt foarte apropiat de ele sau ceva de genul, desi le cunosc numele si stau la cativa metri de gasca noastra pe holul scolii, ba chiar este o fata care stiu sigur, 100% ca ma place,care a fost practic "innebunita" dupa mine ani buni si nici acum nu s-ar da in laturi,cu toate ca nu a avut "curajul" sa mi-o spuna,toata lumea a observat acest lucru,si cu toate acestea nu o salut niciodata cand o vad,doar ea ma saluta,prin "Ce faci Alex?",la care ii raspund simplu si la obiect "Bine!",insa asta nu inseamna ca sunt un mitocan sau caut doar "sexul",atata tot ca nu sunt interesat.
Acum sa-ti raspund la intrebare "Trixi",din experienta mea personala,si atitudinea mea personala,sansele sa te placa sau sa nu te placa sunt egale,niciodata nu salut fetele de care nu sunt interesat,iar daca nu sunt interesat si le salut,fac acest lucru din simplul fapt ca ne intalnim in gasca rareori,si dam ture de oras. Totusi,in alte cazuri,sunt fete care,chiar mi-ar face placere sa stau cu ele,si de care chiar sunt indragostit,dar pe care nu le salut,din timiditate,insa acest lucru se intampla din simplul fapt ca nici ele nu ma saluta,ori din cauza faptului ca nu sunt interesate de mine,ori din cauza faptului ca sunt la fel de timide... In concluzie,iti recomand,prin tachinare si chestii de genul,sa-l iei in brate sau sa-l saruti usor pe obraz,iar daca te place,o sa-ti dai seama din reactia pe care o sa o aiba ,din punctul meu de vedere este un mod subtil si dragut de a-i spune ca-l placi, iar daca mie mi s-ar intampla acest lucru, chiar daca nu as fi interesat pe moment, ci doar simpla prietenie, s-ar putea sa ma indragostesc de fata respectiva
Cea ce e fermecator la o fata e faptul ca ne face sa ii cerem numarul si alte de-astea. Poarta-te diferit cu el. Zambeste-i cat mai seducator. Chiar daca te supara ceva lui tot zambeste-i. Rabdarea e de aur si daca vei avea rabdare si il vei convinge ca il placi. Iti va cere o intalnire.
Pai, avand in vedere ca sunt baieti timizi sau stiu eu. inchisi! ar trebui ca tu sa le faci pe astea! si nu e ciudat sa i ceri sa iasa in oras, trebuie sa-l iei cu vrajeala :]] Bafta!
E simplu. Tu iti doresti numarul lui de telefon, si/sau sa iesiti in oras? Asta iti spune INIMA, asta SIMTI ca vrei sa faci, nu? :-) Tu esti ceea ce simti.
Insa creierul, nu spune decat ce a fost invatat de la scoala, TV, societate, parinti.Si in general, tot ce invatam de la astea, e negativism. Exprima ceea ce simti, si fa ceea ce simti ca vrei sa faci, cu curaj. E minunat sa TRAIESTI. Nu doar sa supravietuiesti. POTI SA O FACI. CURAJ! Iti doresc o zi superba in continuare
Parerea mea sincera,este ca trebuie sa renunti cat mai repede la el! Un gentleman adevarat,niciodata, dar niciodata nu lasa ca o fata sa sa-l bage in seama pentru prima data! Este o lege nescrisa! Acesta este tipul de barbat ce cauta numai si numai sex si nu o relatie serioasa, bazata pe sinceritate si iubirea absoluta. Este genul pervers de om ce te va lasa cu buza umflata! Da-l uitarii cat nu e prea tarziu! Succes si fundita, sper, nu?
Nu sunt de acord cu tine,nu e adevarat . Eu spre exemplu sunt baiat,si niciodata nu salut unele fete,din ce motiv,ei bine, pentru ca nu sunt foarte apropiat de ele sau ceva de genul, desi le cunosc numele si stau la cativa metri de gasca noastra pe holul scolii, ba chiar este o fata care stiu sigur, 100% ca ma place,care a fost practic "innebunita" dupa mine ani buni si nici acum nu s-ar da in laturi,cu toate ca nu a avut "curajul" sa mi-o spuna,toata lumea a observat acest lucru,si cu toate acestea nu o salut niciodata cand o vad,doar ea ma saluta,prin "Ce faci Alex?",la care ii raspund simplu si la obiect "Bine!",insa asta nu inseamna ca sunt un mitocan sau caut doar "sexul",atata tot ca nu sunt interesat.
Acum sa-ti raspund la intrebare "Trixi",din experienta mea personala,si atitudinea mea personala,sansele sa te placa sau sa nu te placa sunt egale,niciodata nu salut fetele de care nu sunt interesat,iar daca nu sunt interesat si le salut,fac acest lucru din simplul fapt ca ne intalnim in gasca rareori,si dam ture de oras. Totusi,in alte cazuri,sunt fete care,chiar mi-ar face placere sa stau cu ele,si de care chiar sunt indragostit,dar pe care nu le salut,din timiditate,insa acest lucru se intampla din simplul fapt ca nici ele nu ma saluta,ori din cauza faptului ca nu sunt interesate de mine,ori din cauza faptului ca sunt la fel de timide... In concluzie,iti recomand,prin tachinare si chestii de genul,sa-l iei in brate sau sa-l saruti usor pe obraz,iar daca te place,o sa-ti dai seama din reactia pe care o sa o aiba ,din punctul meu de vedere este un mod subtil si dragut de a-i spune ca-l placi, iar daca mie mi s-ar intampla acest lucru, chiar daca nu as fi interesat pe moment, ci doar simpla prietenie, s-ar putea sa ma indragostesc de fata respectiva
Cel mai simplu sa ii cer unui baiat sa iasa in oras ca prima intalnire ii :,, Ai vrea sa mergem sa bem un suc? '', sau,, Vi sa mancam ceva? '', sau cel mai clasic,, Vrei sa vedem un film? '', cat despre telefon, pai trebuie s-o iei incet purtati o discutie normala despre un subiect si cand ti se pare momentul in care numarul de telefon sa faca parte din discutie il ceri.
Incearca sa te gandesti la un prieten comun prin intermediul caruia sa iesiti, mai intai in grup pentru ai deveni cat de cat prietena dupa o sa iti fie mai usor sa il inviti de una singura.Indiferenta...nu stiu poate fii doar pentru simplul fapt ca nu te cunoaste asa de bine, si are nevoie sa te simta mai intai prietena si dupa altceva, sau poate e indragostit la randul lui de altcineva si e indecis, in sensul ca nu iti poate da nici tie prea multe sperante.Fi atenta daca se antreneaza in discutiile tale, daca iti raspunde scurt si nu vine si el cu propriile subiecte de discutat inseamna ca nu prea e interesat.