| andrey910 a întrebat:

De ce 90% dintre fetele de liceu sunt atrase de vagabontii/tiganii liceului care le vorbesc urat si isi bat joc de ele? Am observat ca pentru a avea succes cu fetele in liceu trebuie sa te porti urat cu ele, daca le vorbesti frumos iti v-or spune: Hai sa fim doar prieteni, ceea ce inseamna PA. Pur si simplu nu inteleg cum vine asta...cred ca e o chestie legata de varsta (toate fetele sunt in perioada de pitziponceala)

37 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

NU, nu e asa.
Hai sa iti spun cum stau lucrurile din punctul meu de vedere(ca fata).
90% dintre fetele de liceu nu merita atentia unui baiat de treaba, asta e toata filosofia. Restul de 10% au creier, deci stiu ce e mai bine pentru ele. Cauta printre cele 10% o prietena si incearca sa ignori restul de 90%. Mi se pare cat se poate de normal sa trebuiasca sa faci o selectie atunci cand vrei sa cuceresti o fata. Cu cat iti doresti o fata mai asezata, mai cuminte, matura si inteligenta, cu atat mai selectiv va trebui sa fii(si cu atat mai putine fete se vor potrivi cerintelor tale). Insa, de obicei, o astfel de fata nu se cauta, pentru ca o vei cunoaste la momentul potrivit. Degeaba te faci luntre si punte sa o gasesti, daca nu e sa fie.
Deci, rabdare!

| KimBianca a răspuns:

Inseamna ca eu fac parte din ala 10%. Daca unu se poarta urat cu mine poate sa se duca dracului =]].Si nu sunt pitzi =]] eu zic sa fii tu insuti si cauta o fata cuminte nu o pitsi. Nu toate fetele cauta vagabonti. Cauta si tu in restul` de 10%. >big grin

| xScarlet a răspuns:

Şi de ce te oftici? Fetele de liceu sunt prostuţe, şi ţi-o zice o fată de liceu! Poate ele cred că vor să fie cu un tip 'rău', dar o să regrete mai devreme sau mai târziu. Dacă stai să observi, relaţiile de genul nu durează mult, şi tot tipii de treabă au cele mai ok relaţii.

| Vitaminaaaaa a răspuns (pentru andrey910):

1) Sunt PROASTE 2)Bagata in seama cu ele arata-le ca esti un baiat finutz si stii sa tii la ea 3) fii tu insutii ca o sa-ti gasesti tu pe cinevawinking sunt 3123141211 de fete pe pamantwinking comportate frumos cu ele sa nu fii badaran cu ele dar daca se ia cineva de uh arata si uh ca nu esti un papalapte si ca esti tarewinking iale aparareastraight face Fundabig grin

| Scuturici a răspuns (pentru andrey910):

Nu ai de unde sa stiiwinking

| Hatelies a răspuns (pentru andrey910):

Poate ca e greu dar nu imposibil. Adica poate la prima vedere nu ti se pare regina frumusetii dar odata ce ajungi sa o cunosti si mai ales ajungi sa ii cunosti sufletul si iti dai seama ca e chiar o fata ca lumea care merita o sa ajungi sa tii mult la ea si atunci o sa ti se para cea mai frumoasa. Ca asa e cam greu sa mergi si sa te uiti dupa fete frumoase si iti dai seama ca nu sunt de treaba de loc..cu.ve. Si nu e adevarat ca daca ramanem prieteni adica pa. Daca nu vroia deloc sa socializeze cu tine iti spunea nu din prima dar totusi vrea sa ramaneti prieteni poate ca nu a vrut o relatie fiindca nu stia destule despre tine si fiind prieteni aflati lucruri unul despre celalalt si asa va dati seama daca merita sa fiti impreuna. Asta e parerea mea.

| Koshkin a răspuns (pentru andrey910):

Daca tu cauti cur si sani, cur si sani gasesti. Cre'ca nu vrei sa gasesti si inteligenta. Simplu, nu?