Nu mi se pare ca o fata care nu e foarte frumoasa, dar e ingrijita nu e privita bine in societate. dimpotriva, majoritatea oamenilor apreciaza chestia asta, fie ca-s barbati sau femei.
cat despre Cleo, nu stiu, nu am cunoscut-o personal.
Lola@ tu char nu ai citit mitologia cum trebuie. es era NATURALA nu machiat sau se ducea la sala si facea fitness sau avea silicoane... si sincer sunt si fete care arata bine dar de aceea se zice despre ea ca era cea mai frumoasa femeie pentru ca era perfecta. Dar spre binele tau mai citeste odata mitologia si ai sa vezi ca am dreptate... succes!
Oamenii ar trebui sa nu-si mai dea cu parerea despre persoanele pe care nu le cunosc.
Frumusetea este subiectiva si, oricum, normal ar fi ca toate fetele sa se ingrijeasca. Asta nu inseamna sa dea cu o tona de machiaj pe fata si sa se infometeze sau alte chestii de genul asta, ci sa respecte normele de igiena, sa aiba un stil de viata macar cat de cat sanatos, sa isi aleaga haine care sa le avantajeze etc. Plus ca frumusetea poate fi exeterioara sau interioara. O fata inteligenta si cu bun simt nu va fi batjocorita decat de cei care nu intrunesc, la randul lor, aceste caracteristici (nu spun calitati, pentru ca, iarasi, depinde pe perceptia fiecaruia).
Cat despre Cleopatra, e gresit spus ca a fost cea mai frumoasa femeie din lume, din moment ce, cum am spus, frumusetea e subiectiva. Insa a fost numita astfel, deoarece corpul ei respecta cu foarte mare strictete proportiile considerate perfecte. Cel putin asta am auzit despre ea. Deci, nu a fost chiar cea mai frumoasa, ci mai degraba cea mai aproape de perfectiune, dintr-un anumit punct de vedere.
Problema nu este ca daca te ingrijesti esti badjocorita.
Problema este ca multa lume in ziua de astazi au ceva in lipsa. Cultura!
Ai vazut la stiri ce a fost la bac.
Retine chestia asta "numai un om destept o sa te aprecieze pentru ceea ce esti" restul o sa fie aroganti si plini de critici.
Ei, mai blocat...
Este de apreciat o femeie ingrijita, inteligenta, cu bun simt si caracter puternic.
Din pacate, numarul proastelor este direct proportional cu al prostilor, si in continua crestere.
De regula, cine se aseamana se aduna. Iar cand or incepe prostii sa mai toarne si 300 de copii, sa vezi atunci Se duce dracului toata treaba.
Probabil Cleopatra era cea ma frumoasa femeie din lume pentru ca "avea grija de ea" aceasta fiind un lucru rar intalnit pe atunci. Fiind ingrijita si nu trebuia sa fie foarte frumoasa pentru a atrage privirile de pretutindeni. Cat despre fetele nu prea frumoase sunt "batjocorite" desi e un termen prea dur datorita gradului de civilizatie scazut din tara noastra.