| Patriciia a întrebat:

De ce ajung la orgasm doar prin masturbare, niciodata printr-un act sexual complet?

Răspuns Câştigător
| Alina570 a răspuns:

Multe fete si femei nu pot avea orgasm doar prin penetrare. Clitorisul trebuie stimulat in acelasi timp. Mai este posibil de asemenea ca masturbarea excesiva sa fi diminuat zona erogena interioara, dar sincer nu stiu cat de serioasa este teoria asta.

@DNSK: La cat de incoerent esti, nu-i de mirare ca nu-ti sunt de nici un folos cuvintele.

8 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Lasa-ma sa pricep:
ai 14 ani, nu de multe te-ai intors dupa un sejur de 3 saptamani dintr-un spital de dezintoxicare ca ai bagat 98 de pastile de nu stiu ce, ai schimbat 6 parteneri de dans in 5 ani (sau invers), nu stii ce avion de telefon sa-ti iti cu fara numar bani, vrei un baiat ce locuieste singur in Bucuresti (nici nu intreb pentru ce il vrei), iar acum incerci sa-ti imbunatatesti pe TPU activitatea
sexuala. deci, ca si concluzie, parintii tai chiar nu dau un ochi in monitorul tau? da-o-n ceapa ma-si.

| DNSK a răspuns (pentru DNSK):

Nu de mult*
ma-si*

scuze pentru greseli

| Patriciia explică (pentru DNSK):

17 ani

| Alcyon a răspuns:

Pentru ca te-ai obisnuit asa. Corpul tau a invatat sa obtina excitatia in acest mod si de asta. Pe langa asta, probabil ca nici prietenul tau nu prea stie cum sa se miste, ca sa-ti placa si tie. Ca sa ai orgasm, e nevoie de un act sexual intens. Daca pe el nu-l tine erectia mai mult de doua minute (sau are ejaculare precoce), n-o sa simti mare lucru. Trebuie sa-l tina destul de mult si sa aiba si conditie fizica buna. Se spune ca nu exista femei frigide ci doar barbati nepriceputi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si Hristos a inviat!
Iti recomand sa citesti,
http://www.divahair.ro/......facut__q__
Te pup!

| djdani2010 a răspuns:

Ca ai exagerat prea mult cu intinderea aluatului laughing
Glumesc.
I-ao mai usor.

| Patriciia explică:

Stati linistiti ca am reusit! laughing