Pentru ca nu mai esti sexy suficient ca sa il exiciti. si doi la mana o masturbare la vremea ei face cat 10 femei
Dar atunci când facem dragoste o dată pe lună? Asta e problema. Și locuim împreună.
Ei, o dată pe lună e optim. Așa spun sfinții călugări care se nevoiesc pe cărări spirituale. Zilnic e rău, la săptămână e bine, lunar e optim. Așa zic ei. Ei dacă locuiți împreuună și el mai e pe cărări aiurea, înseamnă că doar locuiți, dar nu trăiți împreună, doar o dată pe lună. Eu zic că e mai bine ca deloc.
Caută altul că ăsta de acum nu te mai iubește.
Atunci este clar precum apa din insulele Caraibe ca pentru baiat nu mai esti atragatoare si sexy, poate are pe alta...
Intreaba-l pe el de ce alege aceasta cale. Poate nu esti iubita ideala pentru el.
E foarte simplu când se masturbează nu e stresat pentru ca se gândește doar la plăcerea lui proprie de rezulta ca e mai comod! Când face sex cu tine trebuie să se gândească și la plăcerea ta și e stresat ca poate o da în bară și nu te satisface! Deci concluzia este ca ii leneș!
Cred ca visezi, dupa insuratoare viata sexuala este egal cu 0 barat..atunci se masturbeaza mai mult barbatii vorbesc din experienta colegilor mei de munca care sunt foarte dezamagiti de viata sexuala in casatorie si regreta amarnic ca si-au distrus viata insurandu-se
Însurat ai o viață sexuală foarte activă mulți ani.
Tu treci pe caiet fiecare partida de sex apoi le aduni?
Așa facem și e perfect până acum.
Formidabil
Formidabil ca inca nu are un diagnostic oficial...
Dacă a făcut asta toată viața, il cred și eu că nu mai simte plăcere in timpul sexului, prin urmare, încerci să eviți. Pur și simplu e ceva ce trebuie să discuți cu el. El stie cel mai bine care sunt motivele...
1) Este dependent de filme pentru adulti sau de laba in general.
2) Nu esti suficient de atractiva pentru el (si in cazul ca se uita la filme pentru adulti nici nu ai cum sa fii).
Pot fi multe motive pentru care alege să se masturbeze în loc de a face sex cu tine. Aceste motive pot varia de la lipsa de atracție față de tine, monotonia relației, nesatisfacția sexuală sau pur și simplu este mai comod pentru el ori dorește altceva. Acum din întrebarea ta nu ne-ai dat mai multe detalii dar dacă consideri că te-ai schimbat în vreun fel, de la aspectul fizic până la activitatea sexuală trebuie să remediezi asta. Încearcă să vii cu propuneri mai ieșite din tipar, cu lucruri noi sau chiar să experimentați și celelalte tipuri de sex. Ca o destăinuire, în general bărbații se plictisesc de sex dacă partenera nu vine cu niciun aport. Succes.
OoMPăLoOmPăGotSuspended întreabă: