| ~_~fericire.in.rate~_~ a întrebat:

De ce am impresia ca lu barbata'miu nu'i pasa de mine?
1.Adica eram pe teren la scl cu el si' el nici macar nu m-a sarutat, se uita la prietenii lui cum jucau fotbal si i-am zis ca plec daca il deranjez, j' a zis ca nu, sa ma raman cu eihappy.
2.Aseara m-a pus la incercare, l-a pus pe un prieten de-al lui sa-mi faca avansuri p[e mess, adica sa bage strambe ca ma place si s-o termin cu barbata-miu ca vrea el sa fie cu mine, si i-am zis ca eu chiar imi place de barbata'miu, adica am facut in asa fel incat sa par fata cuminte.Bine'inteles barbata'miu a vazut tot ce am vb cu amicu' lui ca s-a dus la el si i-a aratat conversatia.
Inca o problema mi-a zis ca nu stiu sa sarutlaughing. Dar stiu, doar ca el are alt stil, adica e diferit de fostii mei, plus ca el ma musca foarte tare si ma doare si mai taresad. Am niste semne pe buza de tot dragulsad. Inca ma mai doare, dupa 2 orehappy.
Solutii? Sfaturi? Spune-to ceva, numai spuneti! Nu conteaza cehee hee

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu inteleg cum intr-o casnicie pot exista astfel de suspiciuni, discutii pe YM cu alt barbat care cica te place. Tu ai acceptat, ca femeie maritata sa continui o astfel de discutie? Amintiti-va ce v-ati jurat in biserica, oameni buni!

| monyk a răspuns:

Buna, tu vrei sa spun orice? In primul rand chiar e barbatul tau? Esti maritata cu el? Pai el ar trebui sa aiba incredere in tine si nu sa te puna la incercare, trebuie sa existe iubire si comunicare, daca el nici macar nu te-a salutat e cam ciudat... faza cu sarutul nu stiu ce sa zic...fiecare saruta in felul lui si nu cred ca este o problema, totul se invata, nu e asa grav, fiecare cu preferintele lui.
Nu mi-am dat inca seama care e de fapt problema cu care te confrunti tu; adica ce, daca ii mai pasa de tine sau nu? Asta numai voi stiti!

| MikyMi a răspuns:

Buna!
Am impresia ca el a ajuns la momentul cand nu stie ce mai simte pentru tine! Din ce zici u, e sigur ca el ceva, ceva simte pentru tine dar nue foarte sigur.trebuie sa discuti cu el serios si sa lasi timpul sa rezolve micile neintelegeri. Daca e ca el sa-ti fie alesul o sa fii cu el toata viata!
Sa fii fericita!

| carminaburana43 a răspuns:

Din tot ceea ce ai scris tu totul se poate deduce numai nepasare nu.Asta e cert ca buna ziua.In rest gusturile nu se discuta, fiecare cuplu isi traieste dragostea intr-un mod particular, nu exista retete dar ii pasa si ionca foarte mult de tine. Sfaturi nu dau dar fii constienta ca ii pasa de tine!

| crysty08 a răspuns:

Poate doaqr te tachineazasmug

| rebb a răspuns:

Barbata'tu?
asa de curiozitate...cati ani ai? 12?

| x_7728 a răspuns:

rolling on the floor"barbata'miu", la 14 ani?