| Larisamonica a întrebat:

De ce am sânii foarte moi?

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Poate ai pană?
...
Glumesc. Fiecare persoană e diferită. Fermitatea sânilor nu e aceeași la toate fetele, și nici măcar la aceeași fată de-a lungul vieții.
Dacă o să ai copii, să vezi ce mari și tari devin!
Bucură-te de ei așa cum sunt!

| dullcat a răspuns:

Probabil sanii au un procent considerabil de grasime, ceea ce ii face foarte moi, spre deosebire de alte persoane.

| Lightdark a răspuns:

Lada că așa Nr place noua bărbaților noi nu tari laughing) laughing) laughing

| relian a răspuns:

Pt ca asa ai iesit din fabrica cu ei moi, asa ca asta e.Este ca si cum intrebi : de ce o persoana este mai frumoasa si alta mai urita.Asa este consistenta sinilor tai.Nu ai spus citi ani ai, daca esti f tinara, e naspa, cand o sa ai copii, sau stiu si eu imbatrinesti, o sati ajunga la buric laughing

Stiu ca suna aiurea, dar cam asa sta situatia.Dar exista rezolvare, asa ca nu-ti fa griji, se pot ridica, pentru ca sinii moi se si lasa, cum zicea cineva pe aici ai pana laughing

Scuze nu rad de tine, rid ca prostu laughing dar serios, e rezolvare, sinii lasati se pot ridica, deci nu vorbim de silicoane sau alte minuni.

Dar acu depind si de varsta, am vazut femei tinere, la care apoi dupa ceva ani, sinii au devenit mai tari.

Cine spune ca ai pana, zice el, cand o sa ai copii o sa se faca tari, o sa se faca tari atunci cand o sa vii gravida, dupa ce nasti sa te atii, or sa ajunga la buric cum am zis laughing

Altcineva zice ca poate ai grasme si aia e moale laughing e chiar invers, cand sinii se ingrasa se fac mai tari.

Sinii ce spui cas moi, probabil ai acolo gandele alea puse intr-o sacosa ceva mai mare, am facut o comparatie.

Deci marimea sinului este mai mare decat continutul sa zic asa, de aici si sinii lasati sau moi.

Sint fete care au muschii moi, acolo e si mai naspa. pentru ca se lasa fundu, se observa cand merge, la tine pui sutien si ai rezolvat, ori cand o fi incolo pe la 30 sau mai sus ii ridici prin interventie si o sa fii in regula.

| Silwian a răspuns:

Pentru ca nu mai esti virgina!

Întrebări similare