| 8623 a întrebat:

De ce am usturimi dupa ejaculare pe uretra mult timp.nu ma ustura constant.doar cateva secunde apoi imi trece,apoi dupa cateva minute iar, si asa fac cam 2 zile? Vreau sa precizez ca sunt copil! Mi-am facut urocultura si ecografie abdominala dar au iesit bune!

15 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

E din cauza masturbarii.
Si, de ce te masturbezi de la o varsta asa frageda?
Nu stii ca nu este sanatos? In cazul acesta pare a fi o Iritatie sau... o probabila infectie.
Nu stii ca daca incepi cu masturbarea de la varsta asta pe la 20-25 de ani nu vei mai avea erectie sau, in cel mai rau caz vei ajunge impotent.
Dezvata-te si iti va fi mai bine.

| 8623 explică (pentru LPCTSTR):

Nu ramai impotent de la masturbare

Si o fac cam din 3-4 luni asa ca nu este o problema. Poate fi si de la o igiena mai precara, zic eu

| doctorandus a răspuns (pentru LPCTSTR):

Consumi legale? Ca altfel nu se explica ce scrii.

| LPCTSTR a răspuns (pentru doctorandus):

De unde sa stiu ca nu consumi tu?
Poate conceptia ta despre raspunsurile mele este gesita.

| LPCTSTR a răspuns (pentru 8623):

Eu vorbeam de copii care intra pe TPU si intreaba : "ma masturbez o data pe zi, 2-3 ori pe zi etc. " OK
Pentru ca sunt prea multi copii care se masturbeaza la varsta asta asa frageda, nici nu ma gandesc la ce urmeaza cand vor fi mari daca ei incep cu prostia asta atat de devreme. Ce vor face cand vor fi mari? Se vor gandi doar la asta, si stii de ce? Pentru ca devibe un viciu care nu poate fi dezvatat nici cu medicamente. De aceea este bine sa pui in evidenta efectele rele ale acestei prostii decat sa ii incurajam. De asta doctoru si nu mai stiu cum, le zic copiilor de efectele adverse si nu de cele benefice care cel mai probabil sunt putine. Acum, este vina mea ca exista atatea cazuri?

Nu.Stai linistit sunt de acord cu tine.Ai perfecta dreptate, dar sunt putin cam nelinistit, fiindca nu stiu de ce se intampla asta daca infectie urinara sau altceva nu mi-a iesit. Oricum, iti multumesc mult de tot!

| mihai69 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Atunci explică-mi rogu-te și mie cum de mai am eu la 60 de ani erecție, deși fac și sex și mă și masturbez atunci când am chef?!?
Nu mai speria copiii - fix aceste idei greșite pe care le aud din astfel de „surse de încredere" le induc blocaje psihice care abia acelea le sunt dăunătoare...

| LPCTSTR a răspuns (pentru mihai69):

De tine chiar nu ma intereseaza ce faci etc., tu...

"Nu stii ca daca incepi cu masturbarea de la varsta asta pe la 20-25 de ani nu vei mai avea erectie sau, in cel mai rau caz vei ajunge impotent." -- Asta este ideatie bizara, d-aia ziceam ca ai consuma legale.

Treaba ta ce consideri tu ca fiind corect, incorect, eronat, nefolositor etc., pe mine chiar nu ma mai intereseaza de tine si de altii

Problema cu ceea ce ai scris nu e ca eu as considera-o ideatie bizara, ci ca marea majoritate a psihiatrilor ar considera-o astfel.

Chiar nu-ti dai seama ce spui? Daca ar fi ca tine, 70%-90% din barbati n-ar mai avea erectii dupa 25 ani.

Soarta, stii ce zic?

| LionKiller7 a răspuns:

Prea multă labă strică, copile.

| Bogdan_Bogdý_2002 a răspuns (pentru LionKiller7):

Tu nu ştii să citeşti?