| DoarNoemi a întrebat:

De ce amintirea doare mai rau ca fapta?(ma refer la o despartire...nu sufar mai mult pentru ce mi-a facut decat pentru amintirea clipelor petrecute impr)...chiar daca mi-a gresit cand ma gandesc la el imi vine sa plang, asa, fara niciun rost

7 răspunsuri:
| marcelan25 a răspuns:

Crede-ma si eu am fost nu de mult intr-o situatie asemanatoare, dar din fericire am gasit acest site minunat, unde o persoana cu 8 ani mai tanara, foarte speciala pentru mine, care mi-a aratat ca nu merita sa suferi si sa plangi pentru nimeni chiar daca o/il mai iubesti. Chiar daca sunt un baiat, eu plangeam ca un copil dupa o femeie pe care am iubit-o mai mult decat viata mea si care acum regreta si ma implora sa ma intorc la ea, dar am intalnit pe altcineva care este pe cale sa ma cucereasca. Asa ca eu iti spun din suflet, oricat de mult iubesti, niciodata su nu pangi si sa suferi dupa o persoana care a dat dovada ca nu te merita. Iti pot sugera sa stai cat mai mult cu prietenii, sa iesi in oras, sa te distrezi si intr-o zi o sa vezi ca ai sa gasesti si tu pe cineva care o sa te iubeasca asa cum meriti. Nu stiu de ce am senzatia ca ai un suflet foarte cald si iubitor? Eu asa am facut si sunt cel mai fericit! Iti doresc tot binele din lume si sa fii fericita! happy

| buldog a răspuns:

Eh...foarte multi se confrunta cu sumbritatea amintirilor si multi nu plang din dragoste, ci doar din orgoliu. Acum, tu stii unde te incadrezi! Dar nu te descuraja! Stii tu:in dragoste cui pe cui se scoate! Gaseste-ti un baiat care te merita...

| adelina73 a răspuns:

Suferi p. u ca il iubestisi ti-e dor de klipele frumoase petrekute alaturi de el(care sunt mult mai puternice decit ce ti-a facut la final). Nu-ti fa griji, cu timpul totul se rezolva.Important e sa carezi in tine si sa incerci sa te gindestila altceva(chiar daca e ffff greu).
Totul va f bine, fii sigura de asta!

| AlinPlaya a răspuns:

Salut! Incearca sa nu te mai gandesti nici la ce a facut nici la cum a fost cand erati impreuna. Balta e plina de peste daca ma intelegi. Multa bafta!
Ave!

| sorina_2296 a răspuns:

Despartirea nu doare si nici in cazul amintirilor daca nu aveai nici o treaba cu persoana, dar in cazul in care chiar tineai la acea persoana atunci situatia se schimba si vorbesc din propria experienta.
Succes!

| ottonnnel a răspuns:

Pai si eu sunt in situatia ta din pacate, presupun ca a fost o relatie de lunga durata, ati impartit multe impreuna si ati trait multe clipe frumoase. nici eu nu stiu ce sa fac. poate ar trebui sa ne gandim la altceva, macar sa incercam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand ultima strofa din "La steaua"a lui Eminescu. Explica tot.