In primul rand pentru ca sunt insensibili iar in al doilea ::pentru. ca s-a infiintat un maraton de fc.sex.Toti sunt pusi doar as satistace cele mai mizerabile fantezii.Adevarata rasa umana ce se numeste barbat cred ca a murit de mult.Cea care exista astazi este o imitatie care vede intr-o femeie doar o masina de satisfactie sexuala.De ce se gandesc doar la sex? Lipsa de ocupatie,porcariile televizive, influenta internetului dar cel mai important lipsa de creier, educatie. Cred ca ti-am raspuns dupa intelesul tau.Cu toate ca ar mai exista o varianta.Lipsa fetelor de pudoare(cred ca majoritatea nu au auzit termenul), lipsa de respect pentru. ele, stilul de a se imbraca (vampa provocatoare). cred ca ar mai fii dar nu imi vin acum.
Si tu don'soara neprihanita, nu te gandesti? sau tu esti mai buna decat "porcii si perversii aia de baieti"?
Toti oamenii se gandesc la sex, datorita instinctului de perpetuare a speciei. Daca nu ne-am gandi la sex, nu ne-am mai inmulti.
Si in plus la mine prima data ea a sarit pe mine in toaleta taberei si eram doar colegi
Hai sa fim seriosi, sunt baieti, se gandesc la sex. si? asta e. hai ca si tu te gandesti cu toate ca nu esti baiat si nu poti sa negi asta. deci. suntem toti niste perversi)
Fetele se gandesc mai mult la sex decat baietii. Chestia e ca noi, baietii, vorbim mai mult despre asta. Voua va place sa va ganditi si sa taceti. asta e tot.
Pentru ca se maturizeaza sexual mai repede decat fetele...Las ca vedeti voi fete asa la 24 de ani ca si Cruduta si Bianca alea la ce se gandesc?
Nu stiu ce sa zic...cel mai bun raspuns a fost cel al lui Michell si mersi pentru intelegere, ceilalti ati sarit repede ca gura. Ms pentru cei care imi dau dreptate. :X