Daca ar vrea sa vada ca si ea il iubeste cu adevarat i-ar oferi incredere, nu gelozie! Si nici distractie nu cred ca e, mai degraba o razbunare a propiei gelozii.
Probabil vrea sa fie sigur de sentimentele tale pentru el.se poate sa fac asta si pentru disrtactie, dar nu prea cred asta.adica dk nu-i intereseaza o femeie de ce si-ar mai pierde vremea sa o faca geloasa? nu cred ca un barbat si-ar pierde timpul asa degeaba...aici depinde si de maturitatea lui.dk este un baiat matur, sigur pe el, q personalitate, nu s-ar cobori la copilarii d-astea... pup
In primul rand, este lipsa de respect din partea celui care o face, indiferent daca este el sau ea, insa daca se petrece acest lucru, este important sa nu ne aratam gelosi, sau sa rasplatim cu aceeasi moneda, altfel, nu va intelege cat greseste si jigneste!
Eu, nu as accepta ca un tip sa ma trateze asa, insa, daca s-ar ajunge la acest lucru, as face cu multa indemanare sau mai mult, ceea ce el imi face mie, pentru ca daca nu as face acelasi lucru, m-as arata ofensata si astfel ar stii un punct slab ce eu il detin, si pentru oricine, acest lucru este grav(deoarece stie unde sa atace atunci cand doreste)!
Daca o face din distractie, este foarte urat, insemnand ca acesta ii este caracterul, si ca se distreaza pe seama suferintei celorlalti, deci este un om josnic, insuportabil!
Daca este acesta modul de a realiza ca este iubit, este la fel de gresit, pentru ca iubirea nu se demonstreaza prin gelozie, asa cum cred unii, ci prin alte fapte, si daca actioneaza astfel, inseamna ca nu este sigur de el, deci fara personalitate, avand comportamente ciudate si fata de o pana ce te atinge, incercand mai apoi sa se razbune!
Da unii asa fac vor sa dovedeasca cat de jmecheri sunt dar unii pur si simplu le spun sentimentele pe care le au fata de persoana respectiva
ByeElly
Eu cred ca o fac, deoarece nu sunt siguri de sentimentele pe care le au fetele fata de ei.Si ca sa le faca sa tina la ei mai mult, sau mai sunt si de astia care o fac din prostie!