Si mie mi se intampla asta, mai ales cand si respectivul imi da semne ca ma place. Pur si simplu nu pot sa mananc, nici nu imi trece prin gand sa o fac. Toate gandurile si starile mele sunt legate de EL. Simti un etern gol in stomac, nu? Nu e o senzatie neplacuta, cum ar parea privita din afara... E foarte speciala, la fel ca si genunchi care iti tremura, la fel ca si obrajii vesnic rosii, la fel ca si stralucirea din ochii tai.
Poate ca are gandul la persoana care o iubeste si n-are chef de nimic nici bine nu doarme, exclud cazul meu ca eu nu am avut niciodata o relatie serioasa.
Si eu ma intreb acelasi lucru stiu cum e si cand suferi e la fel ca atunci cand esti indragostit nu ai pofta d mncare d loc kiudat nu?
Sa fi indragostit este cum ai fi gravida dar pe dos adica nu ai pofte si alte chestii (foarte asemanatoare)
Bună! Păi nu ți se întâmplă asta atunci când persoana de care te-ai îndrăgostit te place, ci atunci când ea te evită. Atunci te gândești numai la ea și ai o stare foarte proastă, iar mâncarea este ultimul lucru la care te gândești. Baftă!
Spery.ba nu, sentimentul este reciproc, dar e adevărat că mă gândesc mai tot timpul la el, şi poate asta e.
sunnydays întreabă: