E vina amandurora oarecum, mai mult a celui care a inselat decat a celui cu care a produs infidelitatea. E exact ca la femei cand isi prind barbatul cu alta iar ele le paruiesc pe 'ispite' cand ar trebui sa-i dea castane aluia in mod categoric.
Lumea are impresia ca partenerul i-a fost furat ca si cum a intrat noaptea in casa cand dormeau si s-a produs paguba, dar e o vorba, cateaua daca nu ridica coada, cainele nu inainteaza, e valabil pentru ambele sexe, daca partenerul nu da semne ca vrea sa insele, 'ipista' poate sa incerce in zadar la nesfarsit si nu va reusi.
Salut!
Cred că adevăratul vinovat e cel înșelat pentru că deși a văzut semnalele că femeia e așa cum e, tot nu a vrut să creadă și a preferat să se mintă singur
Își varsă frustrarea pe bărbat pentru că e mai ușor să fie așa, "el ne-a distrus fericirea" e mai greu sa accepți că asta este ea de fapt
Buna.
O relatie este intre 2 persoane.
Sa spunem ca avem un cuplu A si B.
Daca A il insala pe B cu C, insa C stie ca A are o relatie cu cineva, atunci ambele persoane au vina, insa daca C nu stie ca A are o relatie doar A este vinovat, pentru ca nu i-a zis ca are o relatie, deoarece daca i-ar fi zis ca are o relatie poate nu ar fi fost cu A.
Inselatul este o alegere, nu o greseala.
Pentru a nu se ajunge la inselat, ar trebui sa existe comunicare in cuplu (pe langa alte trasaturi esentiale pe care ar trebui sa le aiba o relatie), astfel cand este o problema sa se discute si daca in urma discutiei nu se observa vreo modificare sa zic asa, cuplul sa se desparta si dupa poate sa umble fiecare cu cine doreste, fara sa se ajunga la inselat.
O persoana care insala in primul rand nu se respecta pe ea, dupa pe partener/partenera. Nu mai zic de suferinta cauzata partenerului/partenerei.
Daca ar fi existat ce am scris mai sus nu se mai ajungea la suferinta din cauza inselatului.
Probabil o parte din persoane care o sa citeasca comentariul o sa zica ca nu exista barbat care nu inseala. Gresit! Atunci cand iubesti cu adevarat o femeie nu mai ai ochi pentru altcineva, nu te mai uiti stanga dreapta la alte fete etc. Valabil si in cazul femeilor!
Pacat ca pe primul loc in multe relatii sunt alte lucruri decat cele care ar trebui sa fie pe primul loc (indiferent daca este vorba despre femei sau barbati), nu cum erau acum cativa ani si chiar mai bine de... Nu am gandire veche cum poate s-ar gandi cei care o sa citeasca acest raspuns, pur si simplu cred ca indiferent de relatiile de acum multi ani sau de acum, indiferent de varsta, ca ar trebui sa se pastreze anumite valori care acum multi ani erau pe primul loc/existau si care se pare ca in multe cazuri se,, pierd".
Ca sa nu fac povestea mai lunga decat este deja, o sa las un link care povesteste pe scurt la ce m-am referit in paragraful de mai sus. https://www.facebook.com/......4851344984
O stii p-aia? „Căteaua daca nu ridica coada, cainele nu poate face nimic"? Este ceva asemanator.
Ăla barbat adevarat. Daca nu esti barbat adevarat, bați femeia.
Desi vina este a ei.
Din cauza ca speranta moare ultima.
Adica,inselatul spera ca nu a fost chiar inselat,ca a fost o greseala,o intamplare,o constrangere,o confuzie,nu se poate ca fiinta de langa el sa-l insele, nu?
Deci, cel cu care a fost inselat e de vina si atunci, da-i!
Mai exista si un posibil viitor la care spera...
Speranta e de vina, clar.
E o chestie de principiu ca barbat, nu te atingi de ce nu e al tau. Nici macar de iubita unuia care nu il suporti.
Toata vina are you serios? Ala daca stia ca are prieten ii spunea ca iubita lui e neserioasa.
Cine zice ca voi nu puteti lua bataie?
Mai ales cand va bateti joc
Pai depinde de situatie. Daca ala a indraznit sa intre in casa celui inselat si sa faca treaba aia, merita.
Altfel, e intr-adevar aiurea. Amantul nu are nici o obligatie fata de cel inselat. Cineva intreg la minte nu ar intra in conflict cu el.
Nu lovesti o femeie indiferent de ce a facut, nu cred ca-si bate joc nimeni asa aiurea)
Pai si acum imi spui?
Sa stii ca multora le si place sa fie batute. Isi bat joc "asa aiurea", pana cand trezesc animalul, isi iau o cotonogeala si se reindragostesc pentru o perioada scurta de timp. Dupa dispare tensiunea, iar se plictisesc, iar isi fac de cap, iar isi iau reset...
Nu sunt un exemplu bun alea, dar exista.
Eticheta de femeie nu te scapa de bataie, punct.
Tristut Daca ajungi sa-ti bati femeia imi este mila de tine
N-o bati daca ti-a gresit, eventual ii dai papuci.
*papucii
Doar nu crezi ca o mai tin, dupa ce ajung sa o bat.
Papucii *, ce rost are s-o mai bati? Te simti mai barbat?
Nu am zis ca are rost, sau ca sunt pasionat pe treaba asta.
Doar ca aia cu "sa nu lovesti o femeie" e valabila doar pentru unii.
Eu nu am mila pentru cei care fac rau cu intentie, fie ei copii, caini sau femei.
Fara bataie de joc, ca nu se stie unde duce
In prostie e usor sa castigi.
Nici eu n-am înțeles vreodată treaba asta. Dacă cel cu care a înșelat femeia i-ar fi frate, var prieten victimei, as înțelege. Dar asa, ce pretenții sa ai de la un străin? Poate bărbatul ala chiar nu știa ca ea are o relație sau canicie. Etc. După părerea mea, în aceasta situație, femeia e vinovata 100% și trasa la raspundere
Pentru ca iubitu ei e probabil un cuck prost care nu isi valoreaza propria persoana
E ilegal sa lovești pe cineva. Adică poți sa faci pușcărie și e o chestie justa. Femeia nu e proprietatea ta, dacă te înșeala poate meriți cu atât mai mult cu cât consideri ca bătaia e justificata. Dar și dacă nu meriti, e alegerea ei, nu și bate joc de tine, nu se abține ea, atât poate, nu e justificata bătaia. In fond dacă te înșeala, ai scăpat de ea. Nu poți sa bați toți oamenii care consideri ca ti au greșit sau te au supărat sau te au rănit, asta înseamnă doar ca esti antisocial Cel mai mult ma amuza când unii aleg sa lovească doar pe cei mai slabi decât ei ca dacă îți greșește unul puternic nu o sa mai ai curajul asta.
Toți bărbați fac pe victimele peste tot pe net,propun sa faceți cupluri împreună și gata drama, eu nu vad fete care fac pe victime și doar barbati, când stai și te gândești ca monogamia depinde de sexul feminin ca noi am face sex cu toate, cine naiba ar întra într o relație, bărbați vor sex asa ca postează în îngerași