Te maturizezi și treci de la fata copilăroasă la femeia serioasă.
Așa e foarte normal să fie o femeie serioasă.
Asta înseamnă că te PIERZI în fața bărbatului pe care îl placi.
Femeie serioasă? Însemnând să fiu sinceră?
"De ce atunci când îmi place de cineva... abia mai pot face conversație"
îi zice emotivitate. Posibilă intervenție aici
https://www.andreearaicu.ro/......le-emotii/
Pentru ca asta e un mecanism de aparare inconstient de a te feri de rafuz, ti-e frica sa nu suferi de la refuz, si asa preferi sa nu te bagi, ca suferinta e mai mica asa.
Tu nu stii asta adica de ce se intampla, tu vezi doar ce se intampla si atat.
Deci ai capatat o problema psihologica cumva, poate ai avut o dezamagire, un refuz cumva inainte care te-a marcat, nu stiu.
Ai foarte mare dreptate.
Parca mă descrii pe mine.
Pai asta este, te-am descris, deci ori reusesti sa invingi asta tu, adica desi ai starea aia, sa treci peste ea si sa incerci, iar in timp cand te convingi ca nu primesti refuz mereu, o sa-ti treaca pentru ca stii ca temerea era nefondata.
Refuz se primeste, nu inseamna ca daca din 10, se refuza 5 e problema! Aia e normal, adica sa nu iei asta ca reala temerea ta, si sa zic "aa, e normal asa".
Anormal e cand din 10 primesti 10 refuzuri, sau 9, atunci nu e bine.
Nici aia f frumosi si fete si baieti, nu iau 10 din 10, pot avea 50 % refuz.
Ptr ca din 5 frumusei sau frumusele chiar daca au aceiasi nota fizica, poate te atrage o anumta figura.
Daca nu te place cineva, nu inseamna ca nu arati bine! Ca multi fac greseala asta "aa nu arat bine, ca altfel ma vroia", nu e asa, nu esti genul aluia sau aleia la figura.
Daca nu reusesti, te duci la un psiholog sa rezolve problema, pentru ca problema asta nerezolvata te va face sa suferi mereu, pentru ca neacceptand relatia, nu te implinesti sufleteste si sexual.
Psihologul e posibil sa rezolve si o sa te trezesti ca nu o sa mai ai starea aia.
Dar si ala o sa te puna sa incerci sa treci peste aia.
Doar sexual mă pot implica, sufletește nu.
Pai da, ai probleme psihologice, ceva in familia ta s-a intamplat in trecut, de ai dobandit asta, poate mama, tata nu erau in ordine cu tine, sau poate ei parintii erau lipsiti de suflet unul cu altul, poate erau mai reci si se axau mai mult pe financiar, iar tu poate din cauza asta nu conosti sentimentul de fapt.
Unele femei reacționează așa de la emoții puternice
- una trecută de 30 de ani s-a BLOCAT și nu mai putea să facă nici o mișcare
- alta trecută de 30 de ani s-a dat jos din mașină, s-a pus pe vine și a început să plângă
- alta trecută de 30 de ani s-a BLOCAT total și abia putea să mai respire
Și multe femei au avut stări din astea de emoții puternice lângă un bărbat.
Erau femei frumoase, inteligente, educate și foarte elegante.
Efectul unui bărbat pe care o femeie îl place mult o face să se PIARDĂ total.
MAXIM 2 zile durează să facă sex cu bărbatul ăla că așa vor ELE și cât mai REPEDE să facă sex.
Care este foarte LEȘINATĂ după bărbatul ăla face sex cu el în MAXIM 2 ore de când l-a văzut prima oară.
Astea erau femei care se PIERDEAU rapid în fața bărbatului pe care îl plăceau imediat cum îl vedeau prima oară.