| iuliaaaaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

De ce, atunci cand ma sarut cu prietenul meu, el nu imi pune mana pe fund, sau macar sa ma pipaie? NU e vorba ca n-as avea forme, pentru ca am, si nu e vorba de varsta

. Ce sa fac sa faca asta sau cel putin sa fie putin mai pervers? FUNDA

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate e vorba de vechimea relatiei. In primele 6-8 luni nu simti suficienta apropiere, intimitate ca sa iti doresti asta. Sau poate e vorba de locul unde va sarutati (nu e suficient de intim sau nu se simte el suficient de confortabil).

| AlexanderAdrian a răspuns:

Pipaielile si mangaierile din timpul unui sarut pasional, IN INTIMITATE, sunt un lucru normal, NU sunt perversitati. In public nu se face asa ceva indiferent ce tip de sarut este, sau ma rog, ma refer in locuri publice fie ca cineva va priveste cu sau fara stiinta voastra. Daca nu te pipaie nici in intimitatea unei camere poate e foarte timid sau foarte romantic si vrea pur si simplu sa te sarute si atat. Depinde foarte mult ce face cu mainile in timpul asta.

| NameHarris a răspuns:

Pai pipael tu prima dupa aceea te va pipai si el cu siguranta el este mai rusinoshappyGenul tau de fata imi place mielaughing)

| vlad89c a răspuns:

Cand va sarutati iai tu mana si pune-o unde vrei laughing Sau spune-i: fi putin mai pervers laughing

| ovedetaanonima a răspuns:

Fii tu mai indrazneata si poate o face si el...

| Defalt a răspuns:

Probabil este timid sau este genul de tip care nu vrea doar sex într-o relație, vrea și responsabilități, dragoste adevărată. Probabil că îi e frică, că dacă faceți dragoste, o să îl lași.