| Ionita_Sanda_1997 a întrebat:

De ce atunci cand sunt intr-o relatie, sunt altfel de persoana?
De ce? Vreau un raspuns rapid, dau funda happy
Credeti ca este bine ca la 13 ani sa ai iubit?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Ești alta pentru că... într-adevăr cauți să devii altfel, pentru a-i fi pe plac celuilalt. Deși e incitant, plăcut și „dă bine pe sticlă", nu e chiar ceea ce lipsește unei (pre)adolescente de 13 ani.
Nu spun să n-o faci, pentru că sunt sigur că o vei face oricum, dar ar fi bine să fii ceva mai reținută și mai ales să nu faci nimic din ceea ce-ți cere „amicul", mai ales dacă îți pune condiții de genul „dacă nu faci X lucru, plec". La faza asta, răspunsul corect este: „băiete, uite colo e ușa!"

4 răspunsuri:
| Coarna_Mihai_1990 a răspuns:

laughing Esti diferita fiindca nu intelegi ce inseamna o relatie adevarata laughing nu inseamna sa va mozoliti/lingeti amandoi, sau sa va ziceti din minut in minut de iubesc doar de dragu de a zice, si poate esti diferita ca ti-se-pare ceva " misto " si d`aia dar la 13 ani, chiar daca sunt multe fete la 13 ani cu iubiti, ar trebui sa-ti vezi de papusi nu de baiaeti mai ales ca din poza nu te vad cea mai dezvoltata fata tongue, deci lasa iubiti mai ales ca daca ai de varsta nu stiti ce-s sentimentele, si daca e mai mare cu 3-4 ani, poate te vrea o noapte tongue, Scuze daca am fost dur dar asta e si eu zic ca poti avea un iubit dar il ai doar ca-i la moda si sa te dai mare ca sentimente si lucruri frumoase n-o sa ai cu el big grin Bafta!

| Ionita_Sanda_1997 explică (pentru Coarna_Mihai_1990):

Poza este de vreo 3-4 ani. Acum arat alfel. Si mersi de sfat!

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns (pentru Ionita_Sanda_1997):

happy Dami una mai noua, baga mess-u` meu mihaitzu_tau3 big grin si poate atunci o sa ma convingi ca am gresit in ceea ce am zis tongue

| superpret a răspuns:

La 13 ani pune mana si invata!