Ești alta pentru că... într-adevăr cauți să devii altfel, pentru a-i fi pe plac celuilalt. Deși e incitant, plăcut și „dă bine pe sticlă", nu e chiar ceea ce lipsește unei (pre)adolescente de 13 ani.
Nu spun să n-o faci, pentru că sunt sigur că o vei face oricum, dar ar fi bine să fii ceva mai reținută și mai ales să nu faci nimic din ceea ce-ți cere „amicul", mai ales dacă îți pune condiții de genul „dacă nu faci X lucru, plec". La faza asta, răspunsul corect este: „băiete, uite colo e ușa!"
Esti diferita fiindca nu intelegi ce inseamna o relatie adevarata nu inseamna sa va mozoliti/lingeti amandoi, sau sa va ziceti din minut in minut de iubesc doar de dragu de a zice, si poate esti diferita ca ti-se-pare ceva " misto " si d`aia dar la 13 ani, chiar daca sunt multe fete la 13 ani cu iubiti, ar trebui sa-ti vezi de papusi nu de baiaeti mai ales ca din poza nu te vad cea mai dezvoltata fata , deci lasa iubiti mai ales ca daca ai de varsta nu stiti ce-s sentimentele, si daca e mai mare cu 3-4 ani, poate te vrea o noapte , Scuze daca am fost dur dar asta e si eu zic ca poti avea un iubit dar il ai doar ca-i la moda si sa te dai mare ca sentimente si lucruri frumoase n-o sa ai cu el Bafta!
Poza este de vreo 3-4 ani. Acum arat alfel. Si mersi de sfat!
Dami una mai noua, baga mess-u` meu mihaitzu_tau3 si poate atunci o sa ma convingi ca am gresit in ceea ce am zis
Anonima17191 întreabă: