Se spune ca realizezi ce ai avut dupa ce ai pierdut, adevarul e ca ai stiut mereu ce ai, dar nu ai crezut ca o sa pierzi.
Pai ca rasa umana e una foarte orgolioasa si vrem din ce in ce mai mult. Nu stim sa respectam ce avem, suntem cu capul in nori...
Acum nu toti suntem asa, majoritatea, eu sincer sa fiu nu sunt asa, stiu sa pretuiesc persoana iubita, asta depinde si de intuitia si puterea de autocontrol a fiecaruita
Sper ca te-am ajutat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Deoarece de multe ori cand esti fata in fata cu persoana iubita sentimentele tale sunt perpetuate si nu poti gandi asa cum gandesti normal pentru ca se instaleaza extazul si emotia in corpul tau si astfel nu mai poti gandi aceleasi lucruri! Dupa o relatie lunga... va veti obisnui unul cu altul si astfel veti fii relaxati unul langa celelalt si asa veti putea da frau liber la ce simtiti! Succes!
Eu n-am iubit niciodata adica am avut prietene la greu da nu stiu pur si simplu nu simt chestia ai cum o spun altii sa ma gandesc la ea sau fluturasi prin stomac
vreo idee
inseamna ca nu sti ce dragostea adevarata mai graff cat despre depresie nu ai de ce sa intri in ea e un pas greu in viata dar trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe.
Cristina788 întreabă: