Probabil te tine de gat pentru a dura mai mult sărutul sau face așa din iubire...La fel și eu o țin pe iubita mea de bărbie, dar o țin de bărbie deoarece sunt extrem de înalt și o îndrept cu capul spre mine că sa ne putem săruta.Mai sunt persoane care în timpul sărutului partenerul obișnuiește să o țină de fund pe partenera sa.
E probabil pentru ca si el e mult mai inalt decat mine
Ca sa nu fugi.
Daca te-ar saruta in alta parte, nu ar putea sa te tina de gat.
Nu te gandi la prostii.
Bine, mulțumesc pentru răspuns
La femei gîtul si urechile sunt zone erogene el vrea sa te excite cand te pupă pe gît, banuiesc ca esti fată, ce varsta ai? Astea fac parte din preludiu.
Am inteles, mulțumesc
Este vorba de baiatul din postarea precedenta? Nu cred ca e asa fun sa va sarutati fara sa fiti impreuna.
Nu, stiu la care postare te referi, daca la cea mai recenta sau la prima prima...in orice caz era referitor la același baiat din prima postare cu care intre timp am ajuns sa fiu impreuna, dar din pacate sau fericire deja a devenit istorie pentru mine.
Poate că așa îi place, e o poziție care îi conferă mai mult confort sau prin care vrea sa se simtă mai apropiat de tine, mai pasional. Poate.
Totul e posibil, cred ca o sa il intreb direct pe el. Mulțumesc pentru raspuns
Mm, interesanta intrebare. Probabil semnifica un gest de dominatie, lucru destul de cautat. Si poate e si senzual, idk, nu cred ca sunt studii pe seama asta
Multumeesc, o sa ma informez in legatura cu aceste studii?
Elena1234456 întreabă: