Pai stii in ziua de azi majoritatea feteleor is panarame si se lasa usor si ei daca vad ca u ii respingi ce zic ei ma uite asta se l; asa greu dar o sa fie si ea a mea si de asta fac asa cred ca is mari gigolo si pot cuceri orice fata dar nu tot timpu e asa funda?
Pai nu crede asta.Sau crede asta in functie de cum e respins. daca e respins in gluma atunci asta crede. Daca e respind intr-un mod serios atunci intelege asta el.Doar daca respingerea se face in joaca, in gluma, ceva de tipul lasa-ma ca sa te las, atunci el crede ca fata il place si continua sa se bage in seama cum spui tu.Bafta!
Pentru ca are o parere prea buna, exagerat de buna, despre el si se crede Mucho Man, sau pentru ca, de obicei, baietii doresc ceea ce nu au.
Deoarece unii baieti nu renunta asa usor, santem ca animalele. Sau poate din cauza, ca simte o legatura.
Pentru ca atunci cand sunt refuzati se simt aiurea si ei vor sa fie considerati zmei... cand e refuzat mai atre isi doreste e ceva de genu' daca nu ai ceva mai tare iti doresti
Fiindca unii baieti chiar se indragostesc de o fata si isi dau seama ca au gresit mult prea tarziu, atunci incercand sa repare tot si sa nu se mai simta vonovati.Sau vor sa faca sex cu ea
Baietii au mandria lor, orgoliul lor si nu le place niciodata sa se dea batuti chiar daca ei stiu ca nu au sanse refuza sa accepte asta!
De ce sunt unele fete atât de naive şi deşi li se spune cu subiect şi predicat "fato, mi se rupe de o eventuală relaţie cu tine" ele continuă să insiste dar pişă ochii undeva în privat şi tot masculul e de vină că e indiferent cu biata fată?!
Întrebările de tipul ăsta sunt de la extrem de stupide în jos căci nu sunt valabile la oameni maturi ci doar la puştani frustraţi!