| andra95 a întrebat:

De ce atunci cand vad o fata si un baiat (ex:imbratisati, sarutandu'se, etc...) sunt geloasa? Oare de aia pentru ca nu am si eu un prieten? Sau?

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Poate faptul ca nu ai prieten te face asa happyNu trebuie sa fi geloasa. O sa apara un baiat si pentru tine care sa te iubeasca si care sa il iubesti, insa trebuie sa ai rabdarewinking
Mult succes in gasirea baiatului!winking

10 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Ti se face pofta...nu?batting eyelashes
laughing
Se mai intamplabig grin

| yami a răspuns:

Ai vrea sa fii tu acolo, in locul ei?!happy... ia fa sa fii si tu ca ele, ce sa te uiti tu, sa te priveasca altelebig grin

| Psihoyounger a răspuns:

Sunt de acord cu legiuitoarea, nu are rost sa mai scriu odata.

by Psihoyounger

| marsy a răspuns:

Esti geloasa pn k iti doresti sh u acelasi lucru big grin

| EUSIATIT a răspuns:

Depinde citi ani ai nu cred ca este un sentiment de gelozie ...cind vei avea pe cineva linaga tine o sa ti treaca

| M.J. a răspuns:

Poate te simti putin prost, si mie mi se mai intampla... dar nu dispera, cu siguranta ca exista pe lumea asta un baiat numai al tau

| want2bMajestic a răspuns:

Esti geloasa p ei din cauza ca se se au...si ca se simt bine impreua? ca isi impartasesc bucuria impreuna?

| cooola a răspuns:

Nu trebuie sa fii geloasa, nu ai motiv...incerca sa iti faci si tu un prieten si sa durteze relatia.si ai sa vezi ca dupa ceva timp o sa te plictisestihee hee.mai ales daca intri in grupul lui sa cunosti diferiti baieti. o sa te schimbi.multtongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu trebuie să fi geloasă, ci să admiri!
Geloasă "poţi fi" atunci când prietenul îţi dă motiv.
Când o să ai un prieten ai să înţelegi mai mult starea de fapt a lucrurilor.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce cand baiatul face sex cu fata si dupa ai se indeparteaza