Isi bate joc de tine, nu te vrea neaparat plecata dar ii place sa te raneasca si sa rada de tine
Cel mai bine nu il mai baga in seama blocheaza l pe Facebook Instagram si whatsap si gata te va lăsa in pace daca continuă cu amenintari faci plîngere la politie pentru hărțuire si te va lasa in pace, ce varsta ai? Se poarta asa cu tine din cauza ca l ai refuzat si el nu poate accepta asa ceva, este un imatur cu care nu ai ce discuta.
El m-a refuzat pe mine și de atunci mi-a spus să nu il mai caut și ni-a făcut cunoștință cu mai mulți băieți sa am o relație și mi-a mi făcut cunoștință și cu alți din alt oraș și acum l-a pus pe unu să ma duc în Franța cu el. și acum mi-a spus să Imi șterg pagină de Facebook
Da-i block direct.De ce iti mai pierzi timpul cu astfel de persoane? Cati ani aveti?
24
Si de ce mai acorzi atentie cuiva care se comporta de parca are 13 ani? Vezi-ti de drumul tau si ignora-l.Esti capabila sa iti gasesti singura pe cineva, nu ai nevoie de recomandari din partea lui.Pare ca totul e o bataie de joc la adresa ta.
Poate te urăște și nu mai vrea să de-a de tine. Sau își bate joc de tine. Nu-l mai băga în seamă.
Din ceea ce am dedus din întrebările tale reiese că ai o stimă de sine scăzută.
Nimeni nu-ți poate impune să părăsești o rețea socială sau o localitate doar pentru că așa vrea persoana respectivă.
Mulțumesc dar de ce își dorește asta
afrancii întreabă: