| Anonim212121 a întrebat:

De ce băieți lovesc fetele peste fund?
Se excită sau ceva?

Răspuns Câştigător
| Florentina9210 a răspuns:

De nesimtiti!

17 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Exact um a zis domnisoara Florentina, de nesimtiti, si eu as adauga de porci si necrescuti, nu se face asa ceva.

| unarab40 a răspuns:

Nu,,,dar e cel mai aproape de lovit...

| RAY a răspuns:

Pentru ca fetele le permite asta

| corbulalbrosu a răspuns:

Cei care procedeaza asa incearca sa para mai "smecheri" insa de fapt dau dovada de marlanie, golanie, nesimtire precum si de lipsa unei minime educatii prin acel gest reprobabil.

| OnuOnulică a răspuns:

Unii da, se excită și le face plăcere să facă acest lucru. Dar nu toți băieții sunt la fel.

| Drimmero a răspuns:

E,impresii pe capul unora, ce mi-ar place sa-i pocneasca vreuna bine de totrolling on the floor.

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

Il pocneste daca o duce creierul daca nu, zambeste. Sunt destule terminate care le permit baietilor sa faca ce vor cu ele, in speranta ca vor ramane impreuna ''pe vecie''. Dupa se plang ca le lasa. Un baiat ''citeste'' o fata, hai ca o ia pentru distractie ca e frumoasa, nu stiu ce, dar dupa un timp se plictiseste de ea, daca o vede ca nu o duce capul.

| K0sti a răspuns:

Ca sa va excitati voi!

| Oana92 a răspuns:

Ce s-au aprins toti pe aici! laughing

Depinde la ce te referi. Baietii lovesc fetele la misto prin adolescenta. Si fac asta fie pentru ca sunt indragostiti de respectivele fete si nu stiu cum sa le atraga atentia, fie pentru ca vor sa para interesanti si smecheri.

Mai este si cazul celor care dau palme peste fund ca joaca cu tenta erotica. Si fetele sa mai lase falsa inocenta, ca si lor le place!

| UnBroken2016 a răspuns:

Perverselor le plac.

| VelaJohnny a răspuns:

Da si asta, si proasta educatie si mentalitate de tarani. Unii nu gandesc si se comporta ca niste animale, si trec de la simple palme la mai multe perversiuni care duc la viol. Asta-i societatea in care traim...ce sa te astepti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca un ochi vanat se observa mai usor decat o coasta rupta! Baietii invata de mici ca pe o femeie nu ar trebui sa o lovesti niciodata in fata... Si pentru ca majoritatea au parinti si nimeni nu vrea sa bata trei insi cand ar trebui sa bata doar unul. M-am pierdut in explicatii. Dar doar dupa ce nu am inteles intrebarea!

| Dugalle a răspuns:

Da ma, ne excitam precum armasarii si incepem sa galopam si cu al treilea picior.

| Jessica007 a răspuns:

Unii fac chestia asta in baza, ca sa le ia la misto pe fete, altii fac chestia asta cu fetele care sunt permisive si accepta, cele care dau de inteles ca le place, asa ca depinde...

| DragonSilver a răspuns:

De prosti.Sau intelectul lor este egal cu 0. Daca iti place o fata, esti impreuna cu ea o mangai pe buci nu ii dai cu palma sa ii muti organelelaughing

| Anonim212121 explică:

Pe o fată nu o exciți dându-i palme la fund!