| Alexandra0077 a întrebat:

De ce baieti din Romania sunt asa urati si magari? in primul rand de se rad in cap sau se rad numai pe parti sau in dungi, in loc sa isi lasa parul putin mai lung. majoritatea fetelor prefera baieti cu plete. toate fetele fetele vor sa se joace in parul lor si pe langa faptul ca sunt urati si se imbraca colorata si mulat mai au si comportament de cocalari adica te intreaba ceva in gen : ce faci papusa? si mai si vorbesc cu prescurtari si lucruri de acest gen... e trist daca ar fi mai cuminti si nu ar mai face ei pe rebeli si smecherii si si-ar lasa parul sa creasca normal ar fi mult mai doriti de fete...

38 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Generalizezi prea mult.
Da, multi baieti din Romania se dau ''shmecheri'', dar daca tot criticam tineretul, multe fete din Romania se comporta precum niste tarfe. Si se imbraca precum o tarfa. Tarfelor le plac smecherii. Vezi de ce baietii se poarta cum se poarta?
Si sa stii ca eu sunt fata, deci ceea ce am spus e doar concluzia la care am ajuns.
Si daca tu mergi intr-o biblioteca, te asigur ca nu vei gasi prea multi smecheri, pe cand daca mergi in cluburi sau la discoteci. deci depinde unde cauti baietii.
O zi buna!

| SecretLady91523 a răspuns:

Pt ca baietii cred ca daca sunt smecherii le cadem la picioare si nu au idee cat de mult gresesc. Bineinteles ca preferam un baiat dragut si sensibil in schimbul unui cocalar, dar putini inteleg asta.straight face Si ce uram cel mai mult sunt clasicele replicii de agatat, un simplu esti frumoasa spus din inima ne poate aduce un zambet pe fata pentru mult timpblushing

| Alexandra0077 explică (pentru MasterOfDisaster):

Da sunt si multe fete tarf... dar mai exista si normale

| VineMiticaBossu a răspuns:

Treci granita si nu te mai intoarce.Te asteapta fat frumos tongue

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru Alexandra0077):

Da. La fel cum mai exista si baieti normali. Dar nu ii observi atat de usor pentru ca sunt depasiti numeric de smecheri, la fel cum si fetele calumea sunt depasite numeric de pitipoance.

| KnowEverything a răspuns:

Acum e la moda stilul "gagnam style ", asta e motivul laughingrolling on the floor.Pe bune, ce intrebari mai sunt si astea? laughing Sunt tot felul de specimene in tara asta, stai linistitawinking faptul ca nu cunosti. nu-i nimic, Romania e mare laughing

| JustLikeHeaven a răspuns:

Hey Alexandra...laughing sa stii ca nu sunt toti baietii asa.E adevarat ca exista din pacate astfel de papagali in Romania dar asta n inseamna ca toti sunt asa.In legatura cu pletele nu te supara dar nu sunt deloc de acord la fel cum nu sunt nii cu chelii.Chestia asta depinde de propriul gust deci aici chiar nu avem ce comenta.La fel cum mie imi place pizza poate ti nu iti place si nu poti schimba un om numai ca tie nu iti place.Sunt niste chestii de gust propriu si mna.Sa sti ca ce e al tau e pus deoparte si va veni si baiatul ala la care visezi tuwinking.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

De ce sunt urati? hm poate pentru ca noi romanii suntem corciti ca natie de aia suntem urati dar sa stii ca fetele sunt frumoase cu draci.
De ce sunt magari? din cauza lipsei de educatie pentru ca nici parintii lor nu sunt educati.