Baietii profita de fete pentru ca acestea le permit. Au impresia ca sunt indragostite si atunci fac orice pentru a nu-si pierde "marea iubire".
Cat despre prietena ta nu pot spune decat ca te invidiaza. Daca ea nu vrea, nu stiu cum poti tu mentine relatia ca si pana acum.
Pentru ca sunt niste animale... huooo... animalelor...
Hai serios... parca voua fetelor nu va place deloc... cand ne suim pe voi de ce nu ne dati jos de pe voi? sau de ce va suiti voi primele pe noi?!
Si acum o sa vina unu cu un raspuns inteligent de genu "Dragostea"... dragostea cui?!
Daca e prietena ta cu adevarat, va intelege.Nu te crede pentru ca isi imagineaza ca baietii te prefera pe tine in loc sa o prefere pe ea. Dar daca baietii nu ti-su facut avansuri, e totul bine. Spune-i ca tu o preferi pe ea, in afara oricarui baiat.
Asa e nu generaliza, ca nu stiu ce baieti cunoasteti voi, dar nu toti sunt asa, sa stii ca fetele sunt profitoare, le vezi la 22 de ani cu masina de 70000 de euro, si imi spui mie ca baietii sunt profitori? Da poate sunt profitori dar poate voi aveti 15- 16 ani si vedeti altfel lumea.
Nu generaliza ne jignesti orgoliul masculin feministo
lasa ca si voi ne manipulati pe noi asa ca ciocu mic
Dragi mei baieti nu va mai dati sfinti ca nu sunteti chiar asa de buni asa ca ciocu mic
Auzi draga stefitm sau cum te numeste nu te da sfant ca nu esti si nu ma compara cu prostitualtele alea de pe strada pentru ca eu am parinti care ma supravecheza si au grija de mine si eu in primul rand am prieten asa ca clontu mic ca aflu unde stai in tm si ai patit-o vezi ca si eu sunt tot din tm ai mare grija cum vb
Depinde de tipul fetei acum... sunt si fete de care nu poti profita prea usor
Mai cineva care te iubeste si te respecta nu-ti propune sexul nici la a doua nici la a noua intalnire decat dupa o discutie in prealabil cu tine la modul serios. daca voi fetele nu ca ati fi gaste, dar faceti precum gaina, daca fug, zice cas proasta, daca stau, zice cas curva, ia mai bine sa ma impiedec.
Tu fata arati foarte bine in comparatie cu prietena ta,
crede-ma... Toti barbatii gindesc ca mine :vad 2 fete si o aleg pe cea mai buna...
Sanate fetita!
beausingurlamasamea întreabă: