anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce baieti sunt atat de rai si perversi?

10 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, toti sutem oameni si gresim si avem diferite defecte, nu trebuie sa generalizam, pentru ca asa cum sunt si ferte bune si rele, asa sunt si baieti rai, perversi, dar mai exista si baieti de treaba cu care te poti intelege, trebuie doar sa stii unde sa cauti, poate si unii baieti cred despre fete ca sunt rele si perverse, si nu ne place sa auzim astfel de vb despre noi, deci in concluzie, e adv ca sunt multi baieti rai si perversi, dar sa nu uitam ca sunt si fete de acest gen din pacate, dar noi fetele incercam sa le gasim lor multe defecte, iar noi ne consideram bune, daca noi suntem bune, nu inseamna ca toate sunt la fel.

| lostcontrol12 a răspuns:

...cred ca unele fete sunt mult mai rele si mai perverse decat baietii.parerea mea.

| stephie21 a răspuns:

Ai fost tare dezamagita daca ai ajuns la concluzia asta! Nu toti baietii sunt rai, vei cunoaste si baieti buni.

| snepy a răspuns:

Si fetele si baietii sunt rai/rele perversi/perverse, nu doar baietii

| Baton a răspuns:

Parerea mea e ca baietii doar raspund fetelor in ziua de azi... daca x fata e placuta de y baiat (definiti in continuare x si y) atunci poate y vrea sa se bage in seama cu x dar in loc sa il bage x pe y in seama macar putin ea il respinge doar din priviri.asa ca daca x e rea, y de ce nu ar raspunde la fel...am vazut cazuri in care de multe ori y ramane debusolat total si daca nu e nimeni langa el atunci o sa renunte la x si merge la un y sad mai rare cazurile astea... dar exista destule...

| FearNoEvil a răspuns:

Nu mai generaliza. sad

| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ a răspuns:

Nu toti baietii sunt la fel...fii sigurakiss

| yinyang a răspuns:

Intotdeauna sa stii ca omul are parti pozitive si negative... nu exista om sa nu greseasca... dar intrebarea retorica e...De ce sa ma uit la altul cand am si eu destule defecte?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiindca daca n-ar fi lumea ar fi plictisitoare

| alexex a răspuns:

Toti avem defecte, toti gresim. dar unele persoane au mai multe calitati, altele mai multe defecte. daca incercam sa vedem doar partea negativa, niciodata nu o sa fim multumiti de acel cineva, niciodata nu o sa ajungem sa iubim, sau sa ajungem sa ne fie un prieten adevarat.