| TotEuMa a întrebat:

De ce baietii apreciaza mai mult o fata care " se lasa " usor?straight face

34 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Nu ii atrage ci vor doar sa profite de ea (sex), baietii se duc la fete astea care se lasa usor pentru ca e mai usro sa o convinga sa faca sex, de obicei dupa ce fac sex nu o mai baga in seama... Asta nu inseamna ca toti, ci marea majoritate, acei baietii care nu fac asta sunt baietii care sunt cu adevarat de treaba si nu aia care sunt populari, "smecheri" care nu sunt nici pe departe smecheri, de astia sa te feresti.
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| madyddd a răspuns:

Nu cred ca este adevaratlaughing))
majoritatea barbatilor prefera femeile misterioase

| Analytical a răspuns:

Baietii nu o apreciaza, se conformeaza, se limiteaza ce le-a lasat altii. De ce sa lupte, de ce sa sufere, de ce sa faca ceva gandit la rece, cand toata lumea e la fel? Ei nu se multumesc, dar nici nu lupta dupa ceva inexistent, te asigur. Putine fete stiu sa le puna rabdarea la incercare asa cum ar merita, putine stiu sa-l faca sa se indragosteasca la primul contact, o convorbire. Baietii apreciaza fetele inteligente, fug de ele, pentru ca li se pare X mai usor de prostit, mai usor de pus in pat. La urma urmei, au ei timp sa isi gaseasca una serioasa epntru casatorie. Asa o gandesc, insa nu e adevarul. Le place sa se distreze, dar cand vor sa se casatoreasca pierd, de ce? pentru ca se trezesc doar cu curve langa ei, ce sa mai aleaga? sunt si pretentiosi, adica, ei au fost asa cum au fost, dara cum pentru casatorie vor una "wow", ei bine mintiti-va, dar macar faceti-o frumos! uitati ca regretele sunt vii si greu de lasat. Ei bine, nu tin filosofii, insa baiatul e inteligent, atat cat sa nu vina vorba de fete. La prima impresie, crezi ca "ce i-a facut-o, a prostit-o" ei bine, nu, s-au prostit pe ei, pentru ca mai tazriu cand se afc seriosi, le vine mintea la cap, maturizarea, se uita in urma si ce pot privi doar? un "mare nimic", o epava. Nu toti, cei care mai au o constiinta si pot privi in urma cu regret aia sunt acei putini care merita o sansa. Sti, primul pas spre rezolvare este sa-ti recunosti starea. Nu multi o fac, se *** in ea viata mai bine, pentru ca "mass-media" e in top si uita ca inima lor nu e a lui vecinu'. Oricum, raman la afirmatia ca ei nu o apreciaza! fata care "se lasa" greu e de admirat, multi nu recunosc, iar eu nu ma voi obosi dand explicatii pentru ceva ce vom ajunge tot la un numitor comun. Multumesc.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Ma faci sa rad
cum sa apreciezi asta la o fata?!?
iti spun eu ce as face cu o fata care se lasa usor. as profita vreo saptamana dupa care la revedere, nu mai atragi etc.
eu si imi place sa cred ca si multi alti baieti apreciaza o fata care se lasa greu, care are personalitate. sti de ce? pentru ca astfel ai si mai multa incredere in ea ca nu te inseala, dar asta tine de mai multe chestii.

| DouaPuncteD a răspuns:

Sincer. Aş fi preferat mai bine să nu ştiu. Este oricum foarte simplu... Baieţii nu apreciază aceste fete ci doar se bucură că le găsesc pentru a-şi satisface nevoile personale (mai mult cei care n-au iubitawinking ). Atâta timp cât ai o iubită care te iubeşte de ce să o părăseşti pentru alta care nu-ţi ofera decat sex.

| h3r a răspuns (pentru DouaPuncteD):

Mda, buna intrebare. Dar din pacate majoritaea nu prea apreciaza ca are o fata care il asteapta acasa, il iubeste etc. Prefera libertatea( sa faca ce vrea, sa nu aiba responsabilitati ); si asta bineinteles pana se maturizeaza si regreta.

| DouaPuncteD a răspuns (pentru h3r):

Să ştii că ai foarte mare dreptate şi te apreciez. Afirmaţia care ai facut-o mai sus este adevarată, prea adevarată. (i asta bineinteles pana se maturizeaza si regreta.) Să ştii că cunosc cazuri în care datorită mândriei, unii au rămas singuri la bătrâneţe şi îţi spun că-i foarte greu să fii singur în momentele grele. Deaia trebuie să gândeşti la timp ca să nu regreţi mai tarziu... Totuşi degeaba mai regreţi dupa happy.

| h3r a răspuns (pentru DouaPuncteD):

Din pacate este adevarata... si inca ma intreb de ce noi, cei ( de obicei CELE! ) care pun suflet raman cu sentimentele si amintiriile chinuitoare, si totusi de ce? Aiurea.

| DeeaMarry a răspuns:

Nu toti, doar cei care nu merita atentia ta!

| oanard174 a răspuns:

Un tip destept,nu apreciaza o fata care se lasa usor niciodata,deoarece e logic si isi poate da seama daca e destept,k tipa e o femeie usoara,care nu are valoare si in concluzie aceste fete pentru barbati sunt obiecte de unica folosinta si asta le face sa nu se compare cu o fata serioasa care nu accepta orice si pe oricine, iar baietii nu apreciaza asta, doar le face pe ele sa se simta apreciate, in schimb ei nu urmaresc decat sa se culce cu ele si apoi adio, cum spuneam (obiecte de unica folosinta).

| Puckauca a răspuns:

Nu toti baietii "apreciaza o fata care se lasa usor". si cei care apreciaza o astfel de fata sunt acei baieti care doar asta urmaresc la o fata. sunt interesati de ea pana pica in pat si dupa aia gata. nu o mai baga in seama. :*

| PupicelT a răspuns:

Nu o apreciaza...doar se bucura ca pot profita happy

| h3r a răspuns:

Nu cred ca apreciaza laughing, cel putin nu si barbatii adevarati. Ei apeleaza la fetele astea mai "naive" pentru ca, in sinea lor considera ca, daca o agata el e un macho-man happy ( si normal ca o agata, el probabil fiind un baiat dragut, ea o fata mai naiva...e simplu). Acum nah, sunt si baieti carora le plac fetele mai inteligente, mai perverse sa zicem, care nu se lasa asa usor..sa zicem ca... ii atrage pe ei acest fapt.

Răspuns utilizator avertizat
| crytical a răspuns:

Simplu: pentru ca ii face sa se simta irezistibili.

| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

laughing, pai baietii "apreciaza" astfel de fete pentru ca isi pot face nevoile mai rapid cu ele...si de obicei is niste fete prostute sau ..curvelaughing

| RAdrian18 a răspuns:

Nu le apreciaza doar le "lasa usor " si pleaca laughing))

| Vasile_Cristi_1976 a răspuns:

Gresit,nu o apreciaza, doar se folosesc de ea!

Întrebări similare