Pentru ca si cei care asculta rock clasic sunt batrani. Sunt etichete puse aiurea.
Pentru ca sunt prea multi fara 7 ani de acasa si nu mai apreciaza gesturile astea.Eu sunt in categoria demodatilor si ma mandresc cu asta pentru ca atunci cand un baiat ofera unei fete o floare daca e una care pune suflet spune ceva de genul: "wow mai exista si baieti buni cu respect" iar fetele care pun suflet(ala care le are e un norocos pentru ca greu mai gasesti asa ceva acum).
Se pare ca nu mai avem nevoie de bunele maniere si de bun simt. Badarania si lipsa de educatie castiga tot mai mult teren in randul nostru.
Pentru că băieții demodați care aduc flori nu se întâlnesc și nu aduc flori fetelor care sunt idioate!
Înțelegi ce vreau să spun. Dacă ar fi așa cum zic eu atunci nu ar mai exista băieți demodați și fete idioate.
Asta e in mintea unora care nu stiu ce inseamna sa fii in pielea acestor persoane nu inteleg ca aceste gesturi nu le faci ca asa vrei tu ci pentru ca asa simti...e ceva din interior, nu au incercat macar odata sa fie -baieti demodati- sau -fete idioate- pentru ca pentru ei asta ar insemna sa se injoseasca, pentru ei totul este o joaca, eu sunt genul de -fata idioata- cum se zice, mereu pun suflet, asta e...fiecare cu mentalitatea lui si chiar imi place tipul de -baieti demodati- oricat ai fi de rebela cand prmesti o floare de la cineva care reprezinta ceva pentru tine nu poti sa ramai neimpresionata in modul placut si la fel daca la un momentdat nu vei pune suflet intr-o relatie unde vei ajunge? deci gandeste-te ce ar fi lumea fara acesti -baieti demodati- si -fetele idioate-
Ca s-a schimbat moda, fetele au devenit mai materialiste, cine considera asa e un mare prost
Pentru ca acum nu se mai poarta "cavaleri" si "ladyes", ci "baieti de baieti" si "fete de fete" adica pitzipoance.
Dar, depinde si in ce cercuri te invarti, ca nu sunt chiar toti oi si capre, mai gasesti si oameni.
Bună.
Pentru că ele sunt obișnuite cu șmecheri, iar ei sunt doar după sex!
Pa, pa.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: