| miaonici a întrebat:

De ce baietii de 20/23 de ani prefera sa stea cu fetite de 14/16 ani?

Răspuns Câştigător
| AdriannaAdry a răspuns:

Pentru ca-s mai inguste la minte, nu ma mai mir dc fetele de 12 ani in loc sa se joace cu papusile intreaba pe aici daca au ramas gravide

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru ca sunt prosti sau se gandesc ca au vaginul stramt ca sa le ofere placere lor cand fac sex.

| GicaGheorghe a răspuns:

Mai simplu(le place piz** tanara)

| Roxana2312 a răspuns:

Ca sa isi bata joc de ele sa le prosteasc sa se culce cu ei j sa le faca sa indrogosteacade ei j dupa pa dp tot u suferi o funita plsssspuppy dog eyes

| flor31 a răspuns:

Pai fetele se dezvolta mai repede, iar baetii mai tarziu, si la varta asta cei 2 sunt egali

| b3autyisland a răspuns:

Ei aleg fetele mai tinere pentru ca sunt mai naive, in conceptia lor, mai cuminti si probabil se gandesc sa fie primii in viata lor sexuala.e doar pentru orgoliu!

| MarTZius a răspuns:

Nu stiu ce sa spun dar sunt de acord cu aceasta intrebare.nu neaparat pentru sex dar mie mi se par f atragatoare si sunt niste fete care iubesc si pun suflet intr-o relatie nu ca alte fete mai mari care isi cam bat joc de relatii.stiu din propria experienta asta pentru ca am fost cu o fata de cand avea 15 ani, iar acum la 18 si ceva isi cam bate joc de tot ce-a fost frumos intre noi...

| puimik3 a răspuns:

Cu cat fetele sunt mai mici de varsta sunt o prada mai usoara pentru baietii mai mari. Ele nestiind ce le va astepta, ajung sa creada ca si-au gasit marea dragoste(si nu e chiar asa). Baietii mai mari vor doar sa ajunga in patul fetelor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca inca ua himen.

| Shocket a răspuns:

Zic eu pentru ca nu le e rusine sa vorbeasca cu ele! ca sunt mai mici ca ei la varsta si au tupeu sa vorbeasca cu ele daca ereau de aceiasi varsta se emotionau nu scoteau o vorba straight face funda?big grinbig grin

greece12
| greece12 a răspuns:

De pedofili ce sunt!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru greece12):

M-am supărat pe tine, greece12! eu când aveam 21 am avut o prietenă de 17;
de fapt - aproape am avut, că nu am mers prea departe, dar oricum - gestul contează! nu?
in fine; apropo de fete de 17 - dă-mi și mie un sfat cum să o ajut pe colega noastră DontSpeak,că tocmai ce a postat o întrebare pe site...
i-am zis eu ceva pe acolo,dar am șters răspunsul,nu știu dacă l-ai văzut...
și nu știu nici de ce l-am șters,așa cum nu știu nici de ce i-am răspuns in felul ăla.
de fapt,la momentul ăsta,nu știu nimic; aș pune și eu o intrebare p-aici, dar s-ar putea să îmi întorci gestul și deci să te superi și tu pe mine.
sau să nu pun, și să mă duc să mă duc în țară 2-3 zile s-o intreb direct pe ea?
in fine; cred că totuși am să aleg prima variantă.
dar ca să fac încălzirea am să merg acum să îți mai comentez un răspuns...
și chiar de sunt puțin supărat pe tine, eu tot te iubesc.
așa să știi.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

La 17 ani,poti spune ca avea ceva minte-n cap,nu mai credea ca tot ce zboara se mananca sau aproape,erau si alte timpuri,destrabalarea si lipsa de bun simt nu devenisera oxigenul varstei!
Acum,regret ca tot aici trebuie sa abordez o tema atat de frumoasa si generoasa ca intrebarea-declaratie a lui DontSpeak! Merita cu mult mai mult,e o marturisire luminoasa,fericita si plina de curaj!
Te sfatuiesc sa inchizi calculatorul si sa zbori urgent in tara,anumite lucruri cer o abordare directa si numai intre patru ochi, chiar daca am vazut raspunsul tau!
Nu mai comenta nimic, fericirea te cheama si tu intarzii!

| anushka779 a răspuns (pentru flor31):

De acord