Nu,insensibili nu sunt,draga mea.
Doar vanatori. Tineri,frumosi,atragatori!
Si cum oferta este foarte mare si au de unde alege,exista destui care se joaca,sarind din fata in fata,cautand un "nu stiu ce" si innegrindu-ti tie sufletul!
Nu te supara pe ei,sunt ca niste copii in magazinul de jucarii,pe orice pun mana le place,pentru ca in secunda urmatoare sa vada un joc nou,care li se va parea mai grozav...dar,in final,vor fi nevoiti sa plece DOAR cu unul singur din magazin.
Important,aici,este sa fii tu "jocul" ales.
Cel mai frumos,cel mai stralucitor si cel mai grozav!
Multe din jucarii se lasa luate in mana,pipaite,studiate si aruncate imediat ce o alta jucarie a sclipit putin mai tare.
Asa ca tu trebuie sa stii sa fii pe raftul cel mai de sus,sa ajunga greu la tine,sa se straduie sa te ia si sa simta ca te-a castigat, el singur!
Si atunci, n-o sa te mai lase din maini!
Nu te mai supara pe ei, baietii sunt niste copii mari, in ciuda seriozitatii si aerului dur cu care se implatoseaza sau tocmai de aceea!
Invata-le modul de functionare si vei ramane intotdeauna "jucaria" preferata!
Intrebarea era pusa la modul gneral.Eu sunt casatorita am un sot si un copil.Am facut parte din categori afeteor care au stiut de la inceput ce vor si pe cine vor.
Dar cand ma uit in jurul meu ma doare capul. Oare doar eu vad toate astea?
Nu,le vedem toti!
Dar nu tuturor le pasa, stii?
Ca sa dezvolt ideea, fetele sunt atat de speriate sa nu fie singure, sa nu fie catalogate cumva, ca accepta sa iasa cu oricine le-ar invita, chiar daca il stiu soi rau.
Elena dupa cum ti-am explicat in alta postare scopul mascului este inmultirea genelor lui,la pubertatea acea programare genetica se activeaza ce spune ea ca acel mascul sa lase cat mai multe femele gravide, nu ca voi nu ati avea acelasi atractie sexuala clar si voi aveti dar mediul asta misogim va obliga sa cautati relati nu aventuri nu vezi ca un baiat e tare daca are multe fete o fata daca are multi baieti e foarte jignita, desi nu ca suntem insensibili nu-i adevarat pur si simplu ne uramam cursul firesc al vieti, ca apoi cand ne maturizam sa cautam ceva serios, ca eu nu vad nimic in comun cu seriozitate la multi baieti de 15, 16, 17, 18 ani asa e si bine ce ai vrea la 15 ani sa se insoare sa fim rationali o relatie se naste din maturitate, seriozitate care apare mai tarziu la noi ca la voi
Charles-Darwin-Descendent-A-Omului-Si-Selectia-Sexuala-Ed-Academiei-RSR-1967
http://www.scribd.com/......i-RSR-1967
Charles-Darwin-Expresia-Emotiilor-La-Om-Si-Animale-Ed-Academiei-RSR-1967
Bună!
Deoarece iubirea nu mai există.
Tot ce conteză acuma este atractia fizică.
Nu generaliza, nu toţi sunt aşa.
Băieţii care schimbă partenerele săptâmânal ori nu primesc ce vor, ori se bagă într-o relaţie fără să cunoască persoana respectivă şi aşa drumul duce doar la despărţire.
Sper că te-am lămurit într-un fel.
Pai ce mai merita fetele din ziua de azi ceva? Am bani, fac ce vreau! Pentru a nu stiu cata oara vreau sa spun RESPECT pentru acelea care sunt cu adevarat femei si nu carpe.Pe acelea chiar le respect si nu pot sa-mi bat joc de ele dar cand vezi proaste de astea care sunt moarte cand vad o masina ce sa faci sa le iubesti? Nea le folosesti si pa!
Nu doar baietii sunt asa si fetele fac acelasi lucru.Baietii isi schimba partenerele saptamanal prin simplu fapt ca sunt baieti si nu sunt barbati asa ca ei nu cunosc ce inseamna sa iubesti cu adevarat si doar sa iubesti de forma pentru a te da mare ca ai stat cu cineva
Un smecheras se satura sa f.a aceeasi p..da.Sorry, dar asta-i realitatea draga...
Da sa aiba grija sa nu i se aplece, ca este de rau.