| inna07 a întrebat:

De ce baietii din ziua de azi sunt atat de insensibili?

21 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Probabil pentru ca atunci cand sunt sensibil dau peste una care rad de ei laughing si fac caterinca de ei? Te-ai gandit la asta? VIziteaza-mi blogu daca vrei sa vezi cat de sensibil sunt laughing xD blogu il gasesti scris la profilu meu.

| AlexanderAdrian a răspuns:

De ce fetele din ziua de azi sunt materialiste si pitipoance? De-aia sunt si baietii insensibili.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Bine punctat

| RAY a răspuns:

Nici eu in 24 de ani de existenta terestra nu am dat de o fata care sa nu minta non stop acuma ce ai vrea sa spun toate sunt la fel la fel ca tine? asta e viata cateodata dai de gunoaie cateodata dai de lucruri valoroase pe care trebuie sa le pretuiesti cand le ai, asa cu frustrari de astea nu poti evolua ca om in viata, gandeste ca un baiat ce ar putea vrea insuratoare la 16, 17, 18 ani fi serioasa vrea doar sex ce ar putea vrea altceva nu e vorba ca suntem insensibili si ca asta e scopul nostru firesc sa facem sex sa inmultim specia noastra, timp de milioane noi vam adus hrana voi neati crescut copii, ati facut de mancat etc cea ce a fost fb

| Alcyon a răspuns:

Ai putea sa pui aceeasi intrebare si despre fete... E vorba de dezamagire. Dupa ce ai fost inselat sau ai avut anumite deceptii, e greu sa te mai deschizi si sa iubesti din nou. Pe unii aceste experiente neplacute ii mutileaza sufleteste. Devin incapabili de a mai avea incredere in cineva, iconstient, dezvolta aversiune fata de sexul opus si cauta sa se razbune, nu se mai implica in relatii etc.

| Danysan a răspuns:

Sunt Baieti care le pasa, dar sunt mai rari la care se adauga si faptul ca voi fetele singure ai alegeti pe cei cu care vreti sa fiti.Un Baiat care are multe fete automat ca nu o sa ii(:*)mai pese de tine. Tipii care arata bine nu se strofoca sa puna Suflet in ceva pentru ca stiu ca oricum daca nu iti place va trece la alta.Culmea e ca fetele atat sunt de naive incat le ia mintitle aspectul (care dupa mine e relativ ). Baietii din categoria Sensibila nu sunt Bad Boys, nu umbla cu 7 odata, nu fac figuri si alte alea.Cauta Baieti linistiti si Romantici si vei ajunge sa cunosti acea persona sensibila pe care o cauti de atat vreme.Baietii faimosi nu se includ in categoria asa, pentru ca oricine care da cu nasu de sus o sa ajunga asa. Faima duce la nesimtire si nepasare.Bine ca sunt si unii care se mai abat de la regula asta e, dar tine cont ca faima distruge.Ai Incredere in tine si cauta unde se merita.

| RAY a răspuns (pentru Danysan):

Mare dreptate ai, si eu am observat asta se pune mare accent pe fizic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In comparatie cu ce? Ce vremuri ai trait tu in care baietii erau mai sensibili?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu multi sunt insensibili, doar asa vrei tu sa-i numesti, dupa ce s-au plictisit sa iti dea afectiune si au inceput sa te trateze cum se cuvine.
Din orice **** vad ca-ti place sa creezi o problema.

| gingergirl1 a răspuns:

NU toti sunt asa! Unii cand afla ca ii placi incep sa te evite,sa te injure (experienta laughing Iar altii,uite de exemplu am un coleg si inca un amic de'al meu,daca afla ca il placi nu au nici o treaba,adica nu iti zic nimic sau ceva, sti? Decat daca si el o place pe fata respectiva face si el un pas, daca nu, nu! Doar ca nu isi bate joc, cum fac alti prosti thinking

| sensualus a răspuns:

Cum adica insensensibili, le o gadili si nu simthappy

| BLeur a răspuns:

Exact motivul pentru care şi acum cred în ceea ce zic aproape toţi băieţii, toate sunteţi la fel.winking
1. Nu suntem toţi insensibili.
2. Cea mai mare parte de vină o au piţipoancele şi panaramele care ne fac să ne dorim să nu ne fi născut, pentru că punem suflet şi aşa devenim aşa.
3. Dacă ţie îţi place un băiat care nu te bagă în seamă şi nici nu ştie că exişti, nu mai pune întrebări d-astea pe TPU.
4. Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add pe mess: eduard.bytw

| contαbαndonαt a răspuns:

Asta-i un cliseu.Dar normal ca daca te uiti numai la cei de sub 20, vei gasi, in majoritatea cazurilor, numai tembeli incapabili pana si de o conversatie simpla cu o fata.
Barbatii nu sint insensibili, ori cel putin nu asta-i cuv. potrivit pentru a le descrie orgoliul masc., dar difera de la fiecare caz in parte.Doar ca in multe dintre eceste cazuri, daca stii cum sa-i gadili pe orgoliu happy vor incepe sa toarca mai ceva ca o pisicuta.Cius.

| unknøwn a răspuns:

O zici de parcă ăsta ar fi un defect.
Să fii insensibil e o calitate.
Şi oricum... dacă un băiat e insensibil cu tine, nu înseamnă că aşa e cu toate fetele.

| Iunona a răspuns:

Poate ai avut ghinion si atat. Exista si fete insensibile sau profitoare, trebuie doar sa cunosti foarte bine oamenii langa care stai.

| SadBoyForever a răspuns:

Eu nu sunt asa si daca vrei sa stii nu am nici prietena, am 21 de ani niciodata nu am avut vreo prietena, oricum sunt foarte trist din acest motiv

| Boss_Ionut_1999 a răspuns:

Sunt insensibili pentru ca nu vor doar sa faca sex cu fetele si atat asta se intampla cu baietii de aia intre baiat si barbat e o diferenta foarte mare atat fizica cat si mentala.
P.S. sunt si multe fete foarte insensibile.

| JohnnyHelpsYou a răspuns:

Uite, cauta baieti mai timizi, ei sunt cei mai sensibiliwinking si nu mai generaliza happy

| Macovei_Lucian_1996 a răspuns:

Te rog frumos să nu generalizezi, pentru că nu toți sunt la fel. Dacă ai dat tu peste niste bădărani, ăsta e ghinion curat.Selectează-ți prietenii.

| EddyEdward a răspuns:

Ce e drept sunt foarte multi baieti foarte insensibili. si sunt asa ori din cauza efectului de turma. daca face unu asa face si el. ori din cauza ca asa au ajuns generatiile. insa. nu toti sunt insensibili, dar ce e drept sunt si putini.
Acum sa terminam discutia pe baza baietilor si sa incepem discutia pe baza fetelor.
De ce sunt asa fitoase unele? Si mai nou de ce isi inseala iubitul? Adica are un iubit iar ea se saruta si alea alea cu altcineva. Nu ma refer la toate. Ma refer la majoritatea. Multi baieti sunt badarani si multe fete sunt "ta*fe". dar sunt si niste baieti si fete. intr-un numar mai mic, carora chiar le pasa.

Sper ca ai inteles ce voiam sa spun.

| Cleven_Andy_1995 a răspuns:

Este parerea ta insa nu chiar toti baieti sunt asa, poate zici asta fiindca esti ranita dar sincer unii dimpotriva sunt "jerpeliti" de niste panara*e penale... exista si baieti si fete asa deci nu numai baieti si cei care sunt asa, nu au suflet si gata niste cocalarii. Sper ca ti-am fost de ajutor.