Uite, eu sunt fata dar nu tin partea noastra. O fi ciudat, dar iti explic eu de ce. Oare numai baietii profita de noi? Nuuu. Eu zic ca mai mult profitam noi de ei. Ne vine sa credem sau nu, si ei au suflet si cand se hotarasc sa iubeasca, dau din el destul de mult. Noua ne este frica sa iubim asa parca, ne e frica sa nu suferim, ca suntem sensibile si ca suntem firave. Suntem, suntem, dar si baietii sunt la fel de sensibili sau poate mai mult, numai ca ei nu vor sa arate asta ca de, sunt sexul puternic. Ei nu plang la fiecare obstacol aparut in cale pentru ca trebuie sa ne sustina pe noi, plangacioasele. Am intalnit destui baieti cu inima franta, si eu am frant la randul meu si-mi pare rau, dar nu am facut-o cu rea intentie, pur si simplu nu am stiut ce fac. Si pur si simplu mi-am propus sa iubesc pe cine merita si sa fiu draguta cu ceilalti.
Pentru ca in ziua de azi sexul vinde sexul e la moda.sexul e totul intr-o relatie.si mai rari sunt baietii carepun suflet.majoritatea vor doar sa isi traiasca viata
Fetelor, baietii nu pot sa-si bata joc de voi daca nu le dati voie. Luati masuri, nu va mai plangeti, in acest fel nu rezolvati nimic.
Ete nah, uite chiar nu stiam ca doar baietii/barbatii profita de femei si ele sunt sfinte. Dar cand o femeie sta cu unu pentru bani cum e?
Si voi, fetele, sunteti oare usi de biserica?
Credeti ca numai voi suferiti, ca numai voi aveti sentimente?
Incetati odata cu intrebarile astea.
Vrei sa-ti spun eu de ce? pentru ca sincer si imi pare rau sa zic asta: fetele sunt curve, unele, marea majoritate.Si de obicei un baiat cand cand e ranit de o fata, in cazul meu de mai multe ori, te gandesti sa nu mai pui suflet nu? pentru ca asa nu vei mai fi ranit...
bine, eu unu nu fac chestia asta cu batjocura, decat sa-mi bat joc sau sa nu iubesc sincer, mai bine i spun fetei cum sta treaba.
Daca fetele nu ar arata ca se poate profita de pe "urma " lor, baietii nu ar profita
Eu de exemplu iubesc sincer. Dupa parerea mea poti sa iti dai seama daca te iubeste sincer dupa felul cum saruta. Daca saruta la abureala e clar ca profite si vrea doar un stimulent sexual, dar daca saruta incet, pasional, romantic, si iti spune vorbe dulci la ureche, pot spune ca e un baiat ok. In mare baietii, cat si fetele sunt influentati/te de catre prieteni. Mai e un fel de test ca sa aflii daca chiar te iubeste : lungeste-o... nu te saruta cu el asa de repede. Gaseste anumite motive : ai herpes, esti racita etc., dar nu o lungi prea mult deoarece pana la urma si un baiat care iubeste sincer s-ar satura si ar renunta. Cei care vor sa profite vor sa se sarute din prima. si sa treaca rapid prin toate etapele unei iubiri, nu cum ar fi normal. Un asemenea baiat daca vede ca de cateva ori refuzi sarutul... o lasa balta si trece la alta. Nu trebuie sa fii oarecum nervoasa pe ei, deoarece odata tot se va intoarce roata.
E o vorba "Nu exista padure fara uscaturi". Rar sunt cei care iubesc sincer la fel cum de rar sunt cele care iubesc sincer.Pe majoritate i intereseaza doar sa faca sex, iar la fete pe majoritatea doar portofelul sau mai sunt altele care nici macar atata, le intereseaza doar sa se distreze. Sper ca ai inteles ideea
Cand un baiat decide cu adevarat sa-si deschida inima in fata unei fete el risca sa fie inselat/mintit/tradat/folosit/parasit ...totusi.are doua modalitati : 1. sa riste 2.sa fuga
1.in cazul in care el te iubeste si chiar a recunoscut-o, trebuie tratat(a) cu mare atentie si grija, relatia in sine, dar mai ales el.pentru ca orgoliul unui baiat poate fi ranit cu mai mare usurinta decat presupune uciderea unei furnici. in momentul in care el va fi inselat/mintit/tradat/folosit/parasit, ( poate ca nu toti patesc asta, dar peste 50%. nu vreau sa generalizez prea mult, descriu doar o tipologie ), el va ramane cu niste nervi acumulati, o ura profunda fata de orice "x" fara penis, si o dorinta de razbunare. tipii care se afla in aceasta situatie sunt de ocolit pentru ca, fetelor, nu vreti sa fiti victimele lor.riscati prea mult.
2. cei care fug si folosesc fetele sunt cei care fie nu vor sa iubeasca -> sa fie vulnerabili in fata unei fete, sau au iubit si au fost arsi.
Aaaaaa? Daca e vorba de profitat, sa stii ca n-am bani, si-au facut cuib fluturii la mine-n buzunar. Asa ca fly-fly, butterfly.
Din acelasi motiv pentru care fetele din ziua de azi cauta baieti cu masina, cu bani etc.Astept reprezentatele sexului frumos sa ma contrazica si sa dea nematerialiste
Pot sa-ti zic ca iubesc o fata din tot sufletu meu, si ca ar putea sa fie si cusuta intre picioare atata timp cat ar fi a mea...sa o pot strange in bratze cand vreau, sa'i fur cate'un sarut patimas. Sincer, am avut si eu cateodata impulsu ca "vai, ce buna e aia ce i'as face intr'o seara in pat". Si totusi n'as face'o. Insa p fata p care o iubesc, daca ar vrea ea sa facem asa ceva, bine, daca n, tot bine...Eu nici macar nu i'as sugera vreodata asa ceva.Si sa stii ca nu's chiar asa rari baietii chiar iubesc sincer. Si oricum, in cele din urma, nu iubirea duce si la sex? ma rog, cam asa sta treaba. bft
Stii care e problema?
Fetele nu se indragostesc de baietii care le iubesc! Baietii care le iubesc sunt sinceri sunt altfel!
Ele mereu se indragostesc de baietii rai[de smecheri] e normal ca aia vor doar s*x...
Eu sunt fata si am trecut prin asta...
Fetele vor sa fie protejate sa se simpta in siguranta langa iubitul lor. Iar asta se intampla doar langa baietii "smecheri" pe care fetele ii prefera iar ei isi bat joc de noi.
De aceea baieti care ne iubesc si noi ii respingem vor deveni si ei smecheri si tot asa...
E vina noastra! Noi suntem de vina.
ps: Vreau sa tineti cont ca sunt fata
Pentruca cei care nu iubesc sincer nu so gasit fata potrivita sau aг iubit pe cineva sincer si lo lasat prietena si de atunci baieti mulipuleaza cu fetele, dar cei care iubesc cu adevarat se tem ca sa nu arate asta ca si pe dinsii sa nu-i tradeze vreo fata iaca...
Una doua lumea o invoca pe asta cu iubirea, dar adevarul e ca foarte rar intalnesti treaba asta pe planeta. Pana una alta, toti vrem un partener care sa atinga cat mai multe standarde, printre care si "sa aiba si el bani de un cico" si mai ales "sa fie frate buna". Eu zic totusi mai usurel cu sentimentele care dau navala, ca nu e chiar asa...
@7h30.macar noi fetele chiar punem suflet intr-o relatie si ciar ne pasa de persoana de langa noi.dar voi baietii.(unii).vai te iubesc nu stiu ce si dupa ce ati petrecut cateva nopti cu persoana respectiva.nu mai este buna. alta nu?
anonim_4396 întreabă:
Lucky9441 întreabă: