anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce baietii dupa ce se mastrubeaza devin mai retrasi si parca le e greu sa vorbeasca cu o fata?

11 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Nu e vorba de faptul ca se masturbeaza, toti fac treaba asta(si ma refer toti).E vorba de ei, ca si caracter, poate si grijile sau problemela de acasa ajuta la treaba asta.

| onasis1961 a răspuns:

Nu cred ca masturbarea are influenta asupra moralului, cred ca mai degraba este mai sociabil, mai dornic de o relatie sa poata ajunge la sex.

| RAY a răspuns:

In primul rand dupa masturbare simnti o oboseala fizica ca doar elimini vitamine esentiale pentru o noua viata,dupa masturbare nu prea ai chef de nimic, te apuca si somnul, senzatia de somn, oboseala, acuma nu cred ca la x i este greu sa vb cu o fata ca s-a masturbat nu are nici o legatura limbajul uman cu masturbarea

| Oana92 a răspuns:

...ar insemna ca toti fac asta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si unde ai auzit prostia asta? Crezi ca daca un baiat e mai timid cu o fata e dincauza ca se masturbeaza?

| SladeWilson a răspuns (pentru anonim_4396):

Spunea o prietena si nu am crezut-o. Vroiam sa o verific.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa ce se masturbeaza, baietii devin mult mai relaxati prin masturbare reusind sa scape de tensiunea sexuala, care la un adolescent mai ales e omniprezenta. Asa ca ar trebui sa se intample opusul, sa fie mai relaxat si mai sigur pe el, nu mai retras.

| Titanos a răspuns:

Se numeste autonomie, nu mai au nevoie de o fata.

| xZIonutZx a răspuns:

Nu e adevarathappy e doar ca respectivul baiat e timid, daca il placi du-te la el si vorbeste tu cu el, el sigur nu o sa vina la tine, mult succes

| Piromanu a răspuns:

Nu-i adevarat vorbesc cu o fata Nu au fost educati corect in familie de asta!
Sunt baiati care isi da-n cap da vb cu fetele Ma intelegi Da-mi funda!

| Drpepper a răspuns:

Stai ce?

Întrebări similare