anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce baietii fac tot posibilul sa puna mana pe sanii sau fundul unei fete?
Acest lucru chiar nu inteleg...thinking

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De nesimtiti si prosti ce sunt.

| Crisu a răspuns:

Pentru ca asa sunt ei conceputi. Nu exista un motiv deosebi. Ei se simt bine facand asta. happy

| Adorable a răspuns:

Buna!
Este ca un fel de instinct, un reflex. Baiatul vede numai prada, iar fata vede tot in jurul ei - Asta zice o carte despre diferenta dintre baieti si fete. Baietii sunt cei dezorientati, care nu vad, iar fetele sunt cele care-i orienteaza. Este o completare reciproca.

| ionika17 a răspuns:

Pentru ca simt placere, s-au sa se de-a in spectacol in fata copiilorhappyPa, pa

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Ahahahaha, mi-am adus aminte ca l-am pocnit pe unul in autobuz, acum un an. Niste tarani, draga!

| Afdsa a răspuns:

Perversii...

| Onutza_8616 a răspuns:

Interesanta intrebarehee hee Stiu cum e...Mi sa mai intamplat
cred ca ei fac asta ca sa se simta mai macho, nnu stiu.sau sa se dea mare si tari in fata prietenilorsmug Dar cel mai bine ar trebui sa-ti raspunda baietii la astathinking ei stiu cel mai bine de ce fac asta

| ionutzroma a răspuns:

Voi spuneti ca vor sa se dea mari in fata prietenilor dar daca iti pun mana pe fund sau pe sani cand sunteti singuri cui vor sa se mai dea mari?! vor sa va puna mana pe fund pentru ca sunt punctele voastre fortewinking

| alexutza222 a răspuns:

Ca se simt bine(se excita) ce sa mai vb de faptul ca cu acest lucru se pot da mari. de ex eu am pitait-o pe x, da tu stii ce buna e, etc.

| GangstaLuv a răspuns:

Deci să-ţi explic,atunci când ne sărutăm cu o fată mai punem mâna şi pe fund pentru a face acele momente mai pasionale, mai dulci, şi pe sâni mi se pare normal atunci când relaţia durează de ceva timp. Sper că te-am ajutat. Bye Bye

| ZuzaaaxD a răspuns:

Vor sa vada daca are forme sau ba