Nu poti afla raspunsurile decat vorbind serios cu el. Alta metoda nu e. Nu accepta un barbat care se poarta urat cu tine, pana la urma e si asta un abuz si n-ai sa ai o viata fericita alaturi de el.
Buna, asa sunt baietii, nu vor sa isi arate sentimentele ca sa faca pe durii si pe nepasatorii dar de fapt ei pot fi mai indragostiti de fete, asa e felul unora, mai sunt si care se arata, dar de obicei orgoliul lor e fffoarte mare. Din moment ce e cu tine de atata timp eu cred ca inca te iubeste, nu te gandi ca el nu te-ar iubi, poate ca asa e felul lui, genul de persoana care iarta dar nu uita, oricum nu ar trebui sa se poarte urat cu tine, asta pentru ca din moment ce te-a iertat asa sa fie, in plus nu meriti sa ai parte de asa ceva din partea lui, meriti multa iubire, respect. Fa-l sa inteleaga ca greseste cu purtarea lui. Oare vrea sa te faca sa simti ce a simtit el atunci? Nu cred, hai sa fim seriosi, acum dezgroapa amintiriile, in plus nu i-ai dat in cap, cam exagereaza cu asta si mai mult se prosteste, dar nu duce la nimic bun. Vb cu el si daca te iubeste, nu se va mai purta asa.
Atunci cand gresesti intr-o relatie nu conteaza daca ai inselat sau nu. El acum sufera din cauza gesturilor tale chiar daca nu se arata. Sunt sigur ca si tu ai proceda la fel ca el intr-o situatie asemanatoare. E foarte greu sa ii mai castigi increderea. El nu vrea neaparat sa se poarte urat cu tine, dar gesturile lui nu mai sunt naturale ca inainte. Daca inainte nu se gandea la nimic si era natural acum ii e teama. Ii e teama ca va pati iar ca inainte. Din aceasta cauza el este acum diferit. Singura solutie este sa ai rabdare si sa il faci sa inteleaga ca nu o sa mai faci greselile de altadata. Ar fi pacat sa puneti capat unei relatii frumoase. Du-te la el si spune-i ca il iubesti si arata-i asta. Vorbeste cu el sincer si deschis, asta e cel mai important acum. Asigura-l ca tu esti singurul baiat pentru ea si ca nu o sa il mai ignori. Ai grija sa fie si adevarat ce spui. Daca il iubesti o sa ai rabdare pana va fi cel de inainte, natural si iubitor.
Comunicarea este cea mai importanta intr-o relatie. Daca ea nu exista, aia nu se poate numi relatie adevarata.
Incearca sa vorbesti cu el, este singurul care te poate lamuri.Sunt si baietii carora nu le vine greu sa isi arate sentimentele, dar depinde de fiecare.
Nu ii cere sa iti arate niste sentimente de care poate nu e sigur, incearca mai degraba sa il faci sa aiba incredere in tine si asa vei putea afla...
Un barbat uita foarte greu chestii din astea si cred ca nu va uita niciodata. Posibil sa vrea sa te faca sa simti pe pielea ta ce a simtit si el(cand l-ai ranit)in legatura cu iubirea,, eu cred ca te iubeste foarte mult in schimb vrea razbunare parerea mea.sau daca nu te iubeste incearca sa obtina un lucru sau sa profite in continuare de el pana isi gaseste pe alta. incearca sa il intelegi ca l-ai ranit foarte mult atunci banuiesc ca tinea f mult la tine, cere-ti iertare la el,, spune-i ca nu vrei sa se mai poarte cu tine asa. spune-i ca il iubesti si ca nu vrei sa il pierzi niciodata si poate aceste cuvinte ii vor intra la inima.si poate cu timpul va reveniti.va doresc o relatie frumoasa in continuare:*:*:*:*:*:*si ai grija ce tampenii mai faci
Cere-ti iertare! Dovedeste-i ca iti pare rau. Fa-l sa uite si sa ierte.
Si eu am ranit un baiat.Si acum imi pare rau si nu m-a iertat, si cu timpul ma resemnez, pentru ca a fost greseala mea.
E adevarat, baietii isi arata greu sentimentele, pentru a nu fi raniti, pentru a se proteja. Ei sufera mai mult decat noi.Si un lucru care nu ne convine noua la baieti e ca... uita foarte greu sau nu uita.De ce? Pentru ca au pus suflet si nu suporta sa vada ca noi ne batem joc de ei.
Daca mai e cu tine, inseamna ca te iubeste, dar tu trebuie sa faci ceva ca sa se poarte ca inainte.Incearca sa fii mai buna cu el, fa putin pe victima, lor le place asta. Spune-i ca nu se va mai repeta si ca iti pare foarte rau, il iubesti, bla bla stii tu ce sa mai spui.
Succes.
La mine fostul prieten a facut ceva de genu adica s-a rabunat si a vrut sa simt ce a simtit si el cand l-am ranit...
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el, doar el iti poate raspunde la aceste intrebari.
Tu ai gresit aici, baieti nu vor sa isi arate sentimentele pentru ca vor sa para cocosi si sa fie ei cei care stapaneste relatia eu o spun din punctul meu de vedere ca barbat dar nu sunt de acord cu asa ceva
De ce nu incerci sa comunici mai mult cu el, probabil ca il deranjeaza ceva lucruri si neavand cu iti spune o face cum poate sau oare se razbuna? doar tu poti deslusi acest mister
Eu cred ca cel mai bun raspuns poate sa ti`l dea el. De ce nu stai cu el de vorba? de ce nu discutati? Prietenul meu sti foarte bine ca eu apreciez foarte mult increderea si sinceritatea. Ar trebui sa discutati despre comportamentul lui si despre trecut. Tinand cont ca aveti o relatie de lunga durata, mi se pare normal sa fi sincera cu el si sa iti impui punctul tau de vedere. Crede`ma, va veti simti amn2 mai bine. Succes.
Paii am vb cu el! mi-a spus ca din vina mea e asa! si era sa ma paraseasca mi-a zis "cum iti permiti sa imi reprosezi mie ca ma port asa, nu am uitat ce ai facut in trecut, vrei sa fim chit? iti dau papucii"
dar nu ne-am despartit pana la urma s-a calmat!
de cand am vb despre asta parca se poarta si mai urat!
ce sa fac? nu mai vr sa sufar dar nici sa-l pierd
Eu cred ca joaca cu chestii serioase duce la rupturi iremediabile. l-ai supus unei dezamagiri. ce asteptai? sa vina sa te roage in genunchi? ai vazut satra? cu svetlana toma din 1972parca? ia uitate si vezi ce a patit ea cand a crezut ca-si poate bate joc de iubitul ei rrom.si unde a dus patima si orgoliul lui de barbat, rrom, scolit, si hot de cai si de fecioare.
Păi, îmi pare rău că trebuie şi eu să îţi reproşez, dar a fost vina ta, măcar ai învăţat să nu mai faci aşa ceva, şi să îi arăţi mai mult că îl iubeşti şi că te-ai schimbat. Trtebuie să îi înţelegi şi lui supărarea, gândeşte-te că poate şi tu ai fi reacţionat la fel, poate chiar mai rău, dacă te-a iertat, e dispus să p ia de la început cu tine, nu îi mai aminti, şi relaţia o să o ia încet de la început, pentru că doi ai şi cinci luni nu se uită aşa de usor, un singur lucru îţi spun, să nu mai faci pentru că acum trebuie să suferi consecinţe. Nu sunt în măsură să te critic, aşa că sper din tot sufletul să vă împăcaţi , să staţi de vorbă şi să fie totul ca înainte, exprimă-ţi părerea de rău, şi arată-i că te doare, după ce va vedea că ţi-ai învăţat lecţia, vvor reveni toate la normal. Mult succes
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa stii d vorba cu prietenul tau, sa iti spuna ce simte si ce vrea sa faci tu! intr-adevar baietii is mai orgoliosi, recunosc mai greu, de uitat sigur nu a uitat asa suntem toti! pune-te tu in locul lui si gandeste-te daca ai uita sau nu sau cum te-ai comporta cu el daca iti face el asa! daca sunteti de atat timp imppreuna nu incape indoiala ca nu te iubeste! inceraca sa rezolvi problema si sa va continuati relatia fericiti!