Am facut sex doar o data cu o virgina si as prefera sa nu fiu nevoit sa repet experienta. E nevoie de 3-4 contacte sexuale
pana vaginul fetei se acomodeaza suficient cu sexul sa inceapa sa ii placa si ei, plus ca vine cu un bagaj emotional semnificativ si lipsa de experienta in pat. Totul se invata cu timpul, dar daca ar fi sa aleg pentru viitoarea partenera, personal este mai placut pentru amandoi din start daca nu este virgina.
Este un mit ca baietilor le place doar cu virginele, probabil perpetuat din vremuri trecute cand virginitatea era vazuta ca ceva necesar inainte de casatorie si fetele care faceau sex inainte sa se marite erau vazute rau. Astfel, probabil baietii preferau virgine mai mult de dragul lumii, ca da mai bine sa intretina relatii sexuale cu o virgina decat cu o "usuratica". Apoi probabil mai e si factorul posesiv, de tip marcat teritoriu, in ideea ca vor sa fie siguri care au fost primii care au bagat-o in tipa respectiva. Ambele comportamente depasite in ziua de azi si rezervate mintilor inguste.
Este chestie de orgoliu masculin, ca sa stie ca au fost ei primii, in viata ta sexuala.
Probabil pentru că este o adevărată satisfacție masculină pentru ei să "spargă gheața" și, de asemenea, pentru că sunt mult mai strâmte. Presupun că acestea ar putea fi două motive...
Un mascul alfa desvirgineaza cam 75% din femele, barbatul e vanator si considera ca vanatul este femeia, mai ales sa fii primul din viata ei, este o onoare in lumea masculina, in multe culturi din africa copii ajunsi la 14 ani trebuie sa dea un test de barbatie, in lumea moderna numai se da asa ceva, dar tot e la fel, pe 75% din fetele le desvirgineaza vreo 10% -15%,strambte plus ca pot domina prada, le creaza satisfactie pshiopata
Ce prostii vorbești.
De obicei o virgina simte mai multe fata de cineva care nu e, adică se atașează mai repede, tine mai mult la ei decât una care are harem de p. Bine virgină nu se pricepe la sex, dar macar e posibil să-l iubească cu adevărat.
Iartă-mă, dar n-ai noțiunile foarte clare.
Se atașează până se obișnuiește cu sexul, apoi în mod sigur va vrea și alte experiențe. Ideea că dacă ești primul o lipești de tine, e o mare prostie.
Să nu-mi zici că nu e așa, că nu tu ai avut sute de "discuții între fete".
Iar comparațiile pe care le faci cu căștile și animalele... e clar că n-ai nici o experiență, îți dai doar cu presupusul...
Nu le place.
Astea sunt povești din curtea școlii.
Unul care știe ce e ăla sex și vrea să se bucure de un act sexual, nu se va "chinui" niciodată cu o virgină.
Pentru a fi primul, și pentru că sunt mai strâmte. Senzația de plăcere, e cea mai mare...
Nu știu, ție de ce ți plac căștile nou nouțe sau vreun animal de companie mititel.
Nu ditamai animalul care a fost crescut de altcineva? Sa ți iei, sa l crești Tu.
O virgina este o fata pura, O fata casa nu a oferit trupul si inima altora.
Orice baiat s-ar casatori cu o virgina.
O fata care nu mai este virgina, care a avut mai multe relatii cu mai multi baieti, este o fata pe care o vei imparti toata viata cu fostii ei iubiti.
Nu doar trupul ei dar si inima ei a fost impartita, senrimentele si emotiile ei...
beausingurlamasamea întreabă: