Si de ce fetele nu stiu sa iubeasca cu adevarat? Pentru ca lumea s-a dat peste cap rau de tot.
Pur si simplu asa e lumea. fetele sensibile, baietii golani. ei inteleg doar ca ei cred ca daca spun chestia asta vor parea mai putin macho funda?
Pentru ca nu au sensibilitatea sa le asculte.noi fetele vorbim un pic degeaba in fata lor.incearca sa incepi o discutie gasind un mod prin ai capta atentzia! ceva de genu: stii ce a facut X? a zis aia si nu stiu ce.
cel mai bine e sa fii mai indiferenta cu el si atunci daca il vezi ca insinsta inseamna ca te iubeste. daca nu insista si tot asa moale e.at lasa`l in pace ca nu te merita! Nu sta sa tragi de el
Ei au o carapace de duri,la care renunta cu greu,dar cand se indragostesc cu adevarat, si-o dau jos.
Si in plus,e greu sa intelegi o fata, mai ales daca nu e cea potrivita. Oricum ei cred ca daca isi arata sentimentele, nu mai sunt asa tari.
Sper ca te-am ajutat!
Ptr. ca nu l'ai gasit pe cel bun. Doar ''sufletul pereche'' te poate intelege.
P.S: Nu'l cauta. Il vei gasi.
Depinde de bait, poate ca exista si unul la o mie care intelege, chiestia e ca majoritatea baietilor se uita doar la :fund si sani.de astya sunt baietii
Heh de ce nu le-ar intelege, eu le inteleg pe ale prietenei mele chiar, da-mi un exemplu de neintelegere
Amalia,nu cred ca noi suntem chiar asa incompetenti,cum am spus eu inteleg sentimentele prietenei mele,asa ca nu toti inteleg sentimentele unei fete,eu sunt printre cei care inteleg ,roxy cred ca intr-adevar cum a spus cineva mai sus,nu ai gasit pe cine trebuia... vreau sa zic baiatul potrivit,caruia nu`i pasa de tine, te tine doar de companie, sper ca nu te-am jignit
georginika întreabă:
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: