| cookie93 a întrebat:

De ce baietii nu scot sunete atunci cand le faci oral? adica de la mine se asteapta sa zic ceva dar de la el nema.il intreb de fiecare data daca e bine si spune ca da.in momentul ala nu stiu daca fac bine, e cu gandul in alta parte etc.suntem impreuna de mult timp.multumesc.

Răspuns Câştigător
| Zuzu6235 a răspuns:

Pentruca un baiat nu scoate sunete ca o fata atunci cand are orgasm. asa suntem noi. si nu pare cu gandul in alta parte, chiar este. s-a dovedit ca barbatilor ne place sa ne gandim la alte chestii in timpul actului sexual. daca am fi concentreti ca voi fetele am termina aproape imediat. si dup-aia iar nu va convine ca nu rezistam in pat.

5 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Afla de la mine ca orice implica "sculamentul" e de bine laughing

| geologul a răspuns:

Ca sa nu l auda parintii lui cand isi scutura el cocoselul in fantana

| klaws007 a răspuns:

Daca vrei sa scoata ceva zgomote, cand ii faci sex oral, infige`ti coltii in penisul lui si o sa vezi ce zgomote scoate

| danezu44 a răspuns:

Pentru ca baieti simt alt fel placerea decat fetele si tot o data cu chestia asta conteaza si felul in care ii fac oralu incearca sa te plimbi cu limbutza pe "protap" mai cu viata...

| danezu44 a răspuns:

Poate te minte ca are pa alta care ii face mai bine atunci ce rost mai are sa mai scoata sunete la tine.laughinglaughinglaughinglaughing