| mikutsa a întrebat:

De ce baietii nu se spala pe maini dupa ce sa duc la wc?

Răspuns Câştigător
| Barajag a răspuns:

Uite cum s-au ingramadit toti baietii sa-ti raspundahee heeSe simt vinovati si nu stiu ce raspuns sa-ti deabig grin
Cum uita sa isi sune iubitele, asa uita si de spalatul pe maini dupa ce merg la baiehee hee

30 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Lene, obisnuinta, comoditate

| shtephie a răspuns:

Pt ca sunt nesimtiti!

| devilll a răspuns:

Gresit eu lucru in domeniul alimentatiei si spalatul pe maini pentru mine a devenit un obiceitongue

| Emma a răspuns:

Buna intrebarelaughing)
Din pacate nu pot sa raspsad. sunt fata si nu stiu...straight face
Poate o sa ne spuna ei
Totusi eu cred ca nu e o regula si doar unii nu se spala.pentru ca nu sunt igienici:-&

| Elena1234456 a răspuns:

Nu toti. Fetele (unele) se spala? Cred ca intrebarea asta e fara raspuns, la fel ca intrebarea "de ce credeti ca 50% din intrebarile de pe TPU sunt stupide?"

| zayidee a răspuns:

Nu s-o fi spaland ala sau aia care ii cunosti tu. asta e chiar ceva scarbos, si lipsit de bun simt...se stie ca baietii nu se duc la wc...sa citeasca o carte, si dupa ce vine, sa puna mana nespalata pe tine. e chiar oribil

| Gigiku a răspuns:

Se spala, stai tu linistitawinking
De ce fetele stau cate 30 de minute in baie? Si nu ma refer la baia de dimineata. Baia de la un restaurant.

| RainBow_2697 a răspuns:

Nu toti sunt la fel.

silaughing mai multe nu stiu sa zic pentru ca nu sunt baiat.

| Fetita a răspuns:

Pt ca sunt niste poooooorci... Dar nu toti fac asa, eu am intalnit si pers care se spala.laughing

regis
| regis a răspuns:

Din acelasi motiv ca si majoritatea fetelor: lipsa de educatie si de bun simt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spui prostii happy eu ma spal mereu tongue

| George1510 a răspuns:

Nu cred ca raspunsurile date mai sus reflecta realitatea...se generalizeaza foarte mult aceasta problema dar ma rog...nu toti sunt asa: unii intr-adevar sunt mai neigienici insa cu siguranta multi fac acest lucru de minima igiena si de bun simt big grin

| lovenotsex a răspuns:

Ptr ca noi baietii nu suntem mereu igienici ca fetele, sa vorbesc doar in numele meu mai sunt situatii cand nu o fac, dar de ce bagi pe toti baietii intr-o oala?! e corect? nu cred... dar cred ca exista lucruri neigienice sau alte lucruri care ar trebui sa le faca fetele, dar UNELE nu le fac.Deci sa vbim de noi baietii, poate suntem mai nesimtiti, dar sa nu uiti un lucru, daca ai vazut un bait facand ceva gresit SA NU-I BAGI PE TOTI INTR-O OALA, nu suntem toti la fel, ca si voi fetele unele mai feminine alte mai baietoase, unele mai rele, altele mai bune, unele mai cinstite altele mai materialiste, dar niciodata nu va iau pe toate la fel, pentru ca poate jignesc pe vreuna, care e diferita.Asa si in cazul baietilor, unii mai nesimtiti, altii mai neigienici, etc.

| HelpBoy a răspuns:

Eu unu ma spal pe maini.

| alexX0otso a răspuns:

Auzilaughing u cred ca glumestilaughing km sa nu t speli p maini ma? eu ma sapunesk de minim 2 orilaughing dp wclaughing poate tsaranii de la tsara nu se spala pe mainilaughing oh go on

| cretzufinish a răspuns:

Poate nu curge apa, sau au apometre laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da fa un documentarelaughing, mergi intreaba pe strada. Eu stiu... dc`thinking
Le-o fi lene. dar nu tuturorhappy

| GdX a răspuns:

Ia vezi ce spui pe aci, ca ne spalam unii dintre noi, recunosc ca nu toti o fac dar sincer, dupa pui mana pe mancare sau cine stie unde. Unii sunt nesimtiti, dar unii ne mai si spalam.

| NickiMinaj a răspuns:

Si-uite asa ti se duce pofta de mancare laughing

| koby a răspuns:

Yyyeeeaaaacchhh eu unu ma spal!

| pauladrian a răspuns:

Nu trebuie sa generalizezi acum, eu sunt obsedat de chestia asta. Daca nu ma spali pe maini dupa ce fumez...nevoi si alte cele nu ma simt bine.

| bietulioanide a răspuns:

Pentru. ca avem grija sa nu facem pe ele, da eu totusi ma spal, ca nu sunt nesimtit, da in wc-ul in care am facuthappy

| Miauti a răspuns:

Pt ca santem rezistenti big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Alex_2741 a răspuns:

Mikutsa nu stiu ce sa iti spun sincer eu daca nu ma spal pe maini parca nu pot sa pun mana pe mine in primul rand sa ma scarpin pe spate sau pe picior pentru ca ma simt murdar si nu imi placestraight face. asa ca ma duc frumos la baie ma spal cu 2 tipuri de sapun si :X ma simt excelent pe urma tongue. Bella? thinking raised eyebrows nu toti sufera de "lene, obisnuinta, comoditate" sincer acum eu nu as baga toate fetele in aceiasi oala cum a spus candva mai jos. Oricum e bine ca ai pus intrebarea asta. poate se gaseste un baiat poate chiar eu care sa puna o intrebare de genuwinking. sa vedem si noi baietii cum sar fetele laughing. o zii buna happy

| Damian a răspuns:

Uite deeaia

| bOse a răspuns:

Ai facut tu vreo statistica sau l-ai intrebat pe dorel si gicu de pe santier?

| ☣ JoHNnY ☣ a răspuns:

Pentru ca ne ducem sa ne aranjam parul... laughing

| pasatGeorge a răspuns:

Daca ai vazut un baiat care face exceptie, nu trebuie sa faci acum vreo drama din asta

| virusake a răspuns:

De mere...