| Laviy a întrebat:

De ce baietii nu stiu sa iubeasca, doar sa raneasca? Si sa calce in picioare toata iubirea noastra?crying

11 răspunsuri:
| russyy a răspuns:

Toti sunt lafel...mai sunt unii care chiar merita sa-i iubesti.dar majoritatea nu merita nici buna sa-i spui. daca tu ai patit ceva cu prietenul tau gandeste-te ca poate si tu ai gresit. pune-te putin in locu lui si vezi ce ai facut bine si ce ai facut rau.:*:* funda?!

| SteauaROsie a răspuns:

Din pacate nu ai gasit pe cineva special
care sa te iubeasca la maxim,

care e trup si suflet langa tine,

eu am fost impreuna cu o fata,
doar o saptamana,

si a fost de ajuns sa tin la ea foarte mult,

de parca ne cunosteam de o viata,

cauta un baiat mai special
daca vrei sa te iubeasca,

| Pissy16 a răspuns:

Draga mata mica...o sa iti spun de ce baieti nu stiu sa iubeasca ci doar sa raneasca... pentru ca sunt niste nesimtiti si nu stiu cum sa se poarte cu o fata isi bat joc de ea si chestii deci draga nu iti fa prieten inca. :*

| Tiberius a răspuns:

De parca voi tare cinstite mai sunteti

| Ambiguitate a răspuns:

Si fetele sunt la fel...

| Barblaster a răspuns:

Nu sunt toti asa ma mata. Drept e ca majoritatea sunt, da nu toti.Cum sunt si unele profitoare care se indragostesc doar pentru. bani.

| basexcu a răspuns:

Practic tu ce vrei?

| WooLove a răspuns:

Clar, ambele sexe sunt dificile...

| Laviy explică:

Mda, dar sa nu bagam tarfele in astabig grin. Dar nu inteleg de ce unii bateti stau cu o fata, ii spun ca o iubesc, ii spun multe, ii dovedesc ca nu mint, apoi cand se termina le spunla prietenii fetei ca nu o iubit-o sad De ce sa iti bati joc de sentimentele cuiva?

| d3nisa202 a răspuns:

Aceeasi intrebare peste tot straight face.Nu toti baietii sunt asawinking [doar majoritatea laughing ] Au si ei sentimente. Sa recunoastem ca si noi, fetele suntem rele cu ei. Am citit adineauri pe TPU ca unei fete nu`i place ca iubitu`su o alinta prea mult straight face, o alta fata a scris ca iubitu`su nu o prinde de fund si ii suparata din cauza asta laughing)). Deci in nici un fel nu e bine. Sunt unele fete care vor prea mult de la un baiat. Sunt inca liberi!winking Dar tu vb. deja de altceva. Da, ai avut un "incident" neplacut cu un baiat. Nu inseamna ca toti sunt la fel, dar o sa-ti treaca. O sa te indragostesti din nou si din nou si din nou si pana la urma iti gasesti alesu ` smug Noi fetele facem drame din orice [si eu laughing ] si ft. sensibile. Asa suntem noi [majoritatea], iar baietii sunt mai rebelii, mai nebunatici. Isi dau seama ce`au avut doar cand pierd[majoritatea] Deci sa luam adevarul asa cum este and this is the life straight face
PS. N`am vrut sa par duralaughing Have a nice day :*.

| TitiDrLove a răspuns:

Crezi ca toti sunt la fel? Nu ai gasit tu persoana potrivita,iti spun sigur! happy Stai linistita, ca sunt si fete care isi bat joc asa ca de fericire vei da de abia atunci cand gasesti persoana cu care sa te intelegi, sa aiba rabdare cu tine.