| Pissy a întrebat:

De ce baietii pe care ii vrem nu ne vor? si baietii pe care nu`i vrem sunt in stare sa`si dea viata pentru noi?

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Pentru ca in general baietii sufletisti, care iubesc cu adevarat si sunt in stare sa isi dea viata pentru fata pe care o iubesc. ei bine, ei in comunitate sunt ceea ce numiti voi "pampalai" "'fraieri" "tocilari" etc.
Cei golani pe care ii numiti "cool" "marfa" "super" : genul ala de baieti sunt interesati doar de aventuri, nu de relatii. Lor nu le pasa de iubirea voastra.
In concluzie: fetele care pun astfel de intrebari si-o fac singure, cu mana lor. Nu mai comentati atata. happy Stiu ce vorbesc, crede-ma.

14 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pentru ca aveţi pretenţii cam mari, fetelor.Nu toate, majoritatea.Nu aţi sta cu un băiat mai urâtel dar sufletist niciodată. Toate săriţi pe băieţii răi.Nu e chiar aşa cum credeţi voi

| TeoPT a răspuns:

@Anca
Eu vorbesc la modul general. Exceptii sunt peste tot. Dar crede-ma ca exista baieti "smecheri" "marfa" "cool" "super-tari" pe care ii gasiti prin cluburi, beti morti etc. Genul ala de baieti nu prea cauta relatii. Asta ar fi un motiv pentru care unele fete sunt dezamagite, precum cea care a pus intrebarea. Si nu ma referam la baieti cu adevarat pampalai, fraieri etc. ci doar la baietii despre care se crede ca sunt asa, de aceea am pus intre ghilimele. Baietii cu adevarat pampalai, fraieri trebuie mai intai sa invete sa aprecieze o fata, apoi sa tanjeasca dupa ea. Totusi, vorbeam la modul general. happy
Bafta

| Anca a răspuns:

7h30, asta este o consolare pentru pampalai si tocilari, sa creada ca, cei frumosi, macho si plini de ei nu au sentimente.

Au si eu sentimente, dar sunt mai pretentiosi, pentru ca vor o fata pe masura lor.

Si eu sunt la fel. Din categoria fetelor pline de ele. Si nu as accepta langa mine orice pampalau, chiar daca are cel mai pur suflet!
Asta e!

| Georgiana2905 a răspuns:

Destinul!
Mereu am facut ce am vrut si ce am simtit. Daca as simtit ca cu X relatia ar fi mai roz, daca as simti ca ar merita as incercadaca nu nu. Nu poti face ceva pentru binele lui atata timp cat tu nu simti nimic. E important sa te simti in largul tau pentru a nu-ti crea tie discomfort

| Alexu_6086 a răspuns:

Inseamna ca nu ai dat peste baiatul potrivit inca. Oricum asta nu e o drama, asa e viata - gandeste-te ca poate si el are sentimente fata de o fata care nu il place. Dragostea e un lucru tare ciudat, iar cand sentimentele nu corespund, da, te doare. Dar, de departe cea mai nasoala situatie e cand doi oameni se iubesc si tot nu pot sa fie impreuna... Nu iti doresc sa ai parte de o astfel de experienta...

| crysty08 a răspuns:

Pentru ca toti precam de la premiza ca daca nu placem o fata nu in todeauna ar trebui sa zicem poate vedem mai vb ne cun
si poate da

| Gorillaz a răspuns:

Unii considera ca ca daca le vor niste fete, nu au pentru ce lupta, batalia e deja castigata, si mai e o faza se spune ca baietii tind sa atinga ceea ce nu pot avea, deduci restul

| Deeviiil a răspuns:

laughing)
Buna intrebarethinking
Asa-i lumeathinking
Mie spre exemplu mi s`o intamplat de mai multe orilaughing
Sau alte ori fix contrariuthinking
Oricum toti is diferitithinking

| meetyourmaker a răspuns:

Crede-ma ca situatia este si invers, adica si in cazul baietilor este la fel.

| Roxii a răspuns:

Ee...sa stii ca asaa mi se intampla si miee
baiatu care il plac e ff confz nici nu stie ce sentimente are pentru minee.in schimb eu il iubesc din toata inima
si.baietii care nu ii vrem ar face orice pentru noi. da noi ii vrem pe cei care nu prea ne vor.:X

| amc a răspuns:

Aceasta intrebare mi-a pun si eulaughing)
daca afli raspunsul trimite-mi-l si mie printr-un mesaj

| princessOfcaraibe a răspuns:

Scz draga, dar nu stiu despre ce vb addik: imi place un baiat, si lui ii place de mine, nu-mi place un baiat, el tot ma plashe...si ma intreb ce vad la mine.in fine daca ei zic cas frumoasa...sai cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi nu facem asa?
Eu il plac, pentru ca chiar daca nu ne dam seama noi ii alegem dupa criteriu : cum o sa arate copilul nostru, si ei la fel laughing.
Si daca nu exista aceasta potrivire de ambele parti totul se complica pentru ca trebuie sa lupti si sa convingi persoana.

xoxo, didi

| sweetie a răspuns:

Dc? pentru. ca in fetele care nu-i baga in seama vad o provocare si sentimentul de vrea sa o descopere! in schimb cei care sunt "idolatrizati" se lasa greu (dar asta nu inseamna ca nu ne vor). wtv daca acel baiat nici nu stie de existenta ta atunci da! nici ei nu ne vor! oricum vorba mea (care sper sa te ajute si pe tine ) este: daca nu ma vrea inseamna ca nu ma merita! :X

Întrebări similare