Nu este vorba de fantezii.este vorba ca poate vrea sa ti se faca o placere...si nu este o intrebare stupida. unele femei chiar au anumite locuri in care le place sa fie sarutate...
pariez ca o sa primesc stupid. dar macar am incercat sa te lamuresc
Pe TPU pot sa mai intrebe asa, ca sa capete cunostinte, experienta na, dar in realitate mi se pare absurd.trebuie sa descopere ei treaba asta nu sa le spui tu...
Buna, uite, mie nu mi-a pus niciun baiat aceasta intrebare; nu stiu cat de stupida e intrebarea dar poate ca vrea sa stie unde iti place sa fi sarutata, ca sa stie unde sa te sarute sa ii produca mai multa placere, unde sunt zonele tale erogene.Pe mine nu cred ca m-ar deranja daca mi s-ar pune aceasta intrebare, daca vine din partea prietenului meu.Adica m-as gandi ca poate vrea sa ma excite, sa ma sarute in zonele unde imi place mai multe, parerea mea.Bine,din partea altul baiat daca vine aceasta intrebare, atunci mi s-ar parea si mie stupida intrebarea...
Hmm te rog nu generaliza, acei baieti iti propuneau ceva, intr-un mod subtil.Chiar e penala intrebarea ca si multe altele.
Daca ti-au batut apropouri inseamna ca esti frumoasa deci poti sa fii bucuroasa.
Sper ca te-am lamurit
HF
Femeile au puncte erogene diferite. Orice femeie are un loc anume unde-i place sa fie sarutata mult mi mult decat in alte zone. Asa ca intrebarea ese absolut nomala. Doar ca probabil nu ti-ai gasit inca acest punct erogen.
Nu mi se pare o intrebare stupida, cred ca intrebarea ta este mai stupida decat cea a baiatului respectiv
De ce fetele pun intrebari stupide gen : " pot ramane insarcinata daca mi-am bagat pixul in vagin? "
Pai as pune-o si eu ...nui stupida deloc, baiatul vrea sa te faca sa te simti bine si de acea te intreaba!
Baiatul vrea sa fie dragut si sa iti faca pe plac, nu vad ce e asa rau in asta...
Eeh."baiatul vrea sa fie dragut si sa iti faca pe plac". totul vine de la sine... incearca sa te sarute si apoi vede daca iti place sau nu... si mie mi se pare stupida intrebarea. whatever.
AndrewTate7789 întreabă: