| Kry_9749 a întrebat:

De ce baietii spun din prima te iubesc, si cand iti dai seama ca, chiar te iubesc, nu spun numa asa? adica cand vezi ca, chiar te iubeste, nu numa iti spune?happyhappyhappy pls help big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baietii care te iubesc. spun foarte rar "te iubesc" dar si atunci cand o fac o spun din toata inima.

Cand iti mai zice te iubesc. incearca sa'i zici "Demonstreaza-mi". si vezi ce face pentru a'ti arata ca asa e!

Succes!>big grin

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baietii care spun din prima " te iubesc " spun exact contrariul laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil considera ca vor tine persoana de langa mai aproape si o vor transforma aceste 2 cuvinte in una mai dragastoasa. Chiar crezi ca simt ei iubirea de fiecare data cand rostesc cuvintele?

| Alexciordas a răspuns:

MDEA laughing Daca iti zice ceva de genu esti frumoasa sau draguta atunci te place nu ca iti zice direct Te Iubesc adica mai sunt exceptii mai multe da nohhh...laughing

| Licurici_4986 a răspuns:

Daca mai ai nevoie de help... apasa F1...eu m-am despartzit de prietena p faza asta! pentru prima data cand am zis si niciodata nu a crezut!

| GaBy*YOUr*DrEaM a răspuns:

Ori e dragoste la prima vedere ori esti u devina(te imbraci provocator.prea frumoasa...)

| nicol20 a răspuns:

Hai sa fim serios sa ne gandim de ce un baiat spune te iubesc si mai ales daca o fac dupa o perioada scurta de cuplu voi aveti impresia ca ii doare gura sa spuna te iubesc adevarul e ca iubirea nu se spune ci se simte sincer eu am trecut prin atatea si imi dau seama cant un baiat ma iubeste sau nu, asa ca pe scurt baietei sunt actori foarte buni.Bafta

| tim a răspuns:

Voi fetele va mocaiti prea mult. noi o spunem din prima

| Kry_9749 explică:

Mersi mult kiss