Dorintele sunt la fel de puternice la ambele sexe insa se manifesta diferit si anume ca, femeia a invatat sa o ascunda, barbatul stie ca e bine si-o manifeste. Citeste materialul: http://www.psychologies.ro/......ari-744597
Baietii au mult mai multe fantezii sexuale decat fetele, din cauza asta, dorinta de sex e mai mare la masculi.
Ce-au vazut si parintii tai interesant in sex. Daca nu vedeau nimic interesant nu te mai nasteai. DOOOOH.
Pai eu de obicei nu gandesc asa adica pun sentimente intr-o relatie dar dragostea este simbolul iubirii absolute dintre doua persoane. Tine minte dragoatea e cv si sexul il poti face cu oricine
Parca si tu erai, cam ironic sa vorbesti de altii nu?
Pai oricine are nevoie de 'saisfactie'. Sexul se face repede si salbatic. Cui nu-i place repede si salbatic? Mai ales baietilor!
Adica, mno au fantezii si ei, mai mari decat ale fetelor...
Relatia e una, sexul e alta.
Eu perosnal, daca sunt cu o fata(asta inseamna ca o plac), imi concentrez atentia asupra ei si incerc sa o fac sa se simta bine. Sexul e altceva. E ca si cum ai simti o satisfactie ca joci un nu stiu ce joc dar ceva mult mai intens. Cand ma gandesc la sex ma gandesc la o gramada de fete cu care as putea sa ma culc(doar o data) pentru satisfactie.
Sexul intr-o relatie intervine atunci cand decideti sa va cunoasteti muuullt mai bine si hotarati sa vo trageti. Aici e mai mult dragoste.
emmacr14 întreabă:
AndreeaZM întreabă:
andreea_6355 întreabă:
andrada întreabă: