Noi avem parerea asta despre baietii si baietii au parerea asta despre fete
noi credem asta pentru ca noi credem ca baietii nu stiu sa iubeasca cu sufletul..numai cu ''copul''
iar baietii au parerea asta despre noi pentru ca unele fete sunt timide.(fetele ca mine.) si ei cred ca toate fetele sunt asa
Sincer, eu cred ca e exact invers. Fetele tind sa fie mai naive in iubire, sa creada ca tot ce zboara se mananca.
Buna, depinde de persoana ca nu toti sunt la fel...eu sunt fata si stiu ca e cam invers de multe ori... fetele in general sunt mai sensibile mai naive...acum depinde de gandirea fiecaruia...
Nu sint de acord cu afirmatia ta, totul depinde de varsta, caracter. Pot sa iti raspund la intrebare tot printr-o intrebare : De ce fetele sufera mai mult din dragoste, oare baietii sunt cei,, prostuti''?
Eu nu cred ca nu stiti de dragoste, doar simtiti si voi acelasi lucruri ca si noi, insa cand un baiat este incepator, ghiceste mai greu dorintele unei femei...
Din pacate suntem mai pretentioase vrem din prima respect, amabilitate, generozitate etc..., voi sunteti pot zice mai simpli :vi de ajuns sa fiti alaturi de ea, iar restul vi se par prostii, traiti momentul, iubiti acum, maine vedeti voiinsa, asta este farmecul unui barbat, desi nu se preocupa mult vede ce-i mai important:iubirea, nu se pierde in detalii care pana la urma nu sunt chiar atat de importante
Poi treaba nu sta asa cum spui tu... sunt si baieti care considera fetele mai naive si fete care considera baietii mai naivi...deci nu numai fetele pe baieti...cum spui tu...si asta e de la natura...nu stiu ce sa zic acum...sincer sunt multi care se dau ce nu sunt si vor sa para mai autoritari pentru a nu arata naivitatea...constientizand ca daca isi arata sensibilitatea apoi pica de prost/a...asa suntem toti... dar nu trebuie sa ne luam dupa aparentze acestea inseala foarte mult... uneori total stii cum e.baietii buni da peste fete rele si fete bune peste baieti rai rare cazuri in care aman2 sa fie buni asta e mergem mai departe... si schimba`ti ideiile nu sunt bune:p fetele sufera...baietii schimba imediat gagik si gata dar nu toti... si in ultimul timp si fetele schimba gajiq imd...asa ca toti suntem la fel si punct :*:* si mersi pentru fundita
De acor cu bigaela... fetele sunt mai prostute tocmai din cauza asta... k iubesc k proastele. dar baietii nema.)
Depinde si de varsta...eu cred ca in general fetele sunt alea mai naive intr-o relatie...
De fapt lucrurile stau putin altfel. In realitate daca un baiat iubeste sincer, din tot sufletul, cu patos, o fata care insa nu-i impartaseste sentimentele, devine jucaria ei. Ea va face tot ce vrea din el, il va juca pe degete. Desigur si ea la rindu-i, daca se va indragosti lulea de un baiat, se poate trezi in aceeasi situatie, se poate trezi jucaria lui. Nu-i asa ca viata-i plina de surprize... nu-i asa ca viata-i tirfa? Ideal este sa te indragostesti de cineva care te iubeste la fel de mult, atunci veti fi fericiti si nici unul dintre parteneri nu va mai fi "prostutul"
Corect, Bro, cu un singur amendament. Nu cred ca intr-o relatie de iubire exista acel "la fel de mult" si asta pentru ca suntem extrem de diferiti. Asa ca...intotdeauna intr-un cuplu unul va fi mai "prostut". Dar cu toate astea, nu-i fain sa fii prostut cateodata (in special cand esti iubit)?
anonim_4396 întreabă:
zuzi_4846 întreabă: