De anormali ce sant, se cred ca daca o dezvirgineaza sant mai smecheri dar nu vad ca tot ei se fac de ras pe alta parte (privind educatia proasta primita de la parinti) sau lipsa de interes in a-si educa copilul.
De analfabeti ce sunt unii nu ajung sa se culce cu vreuna si o pupa mereu la popou si atat )))))))))
Dacă aflu că una e virgină, nu-s absolut deloc nerăbdător să mă culc cu ea.
Să se murdărească altcineva de sânge de himen şi să se chinuie s-o convingă pe aia că nudoare chiar atât de rău.
Eu prefer să mă servesc din tura a 2-a, când nu mai trebuie să duc atât de multă muncă de convingere cu ea până o crăcănez.
Nici eu nu am inteles chestia asta niciodata si sunt baiat, aceasta mentalitate redusa din ziua de azi cuprinde toti baietii de cand sunt mici, pentru ca atunci sunt usor de "fraierit" ca sa zic asa, pe mine nu m-a interesat niciodata daca fata e sua nu virgina, eu sunt genu de baiat de moda veche care nu cauta decat sa-i descopere sufletul si sa o iubesca, sa aiba grija de ea, sa fie fericita mereu, acum na...fiecare cu pretentiile lui.
Esti unul dintre acei copii de 12-15 ani frustrati de soarta? vezi-ti de ale tale si eu de ale mele... daca esti atat de incult incat sa nu intelegi mesajul, treaba ta
Fetele mele daca aveti pasarica, nu aveti totul si nu detineti controlol, in schimb daca vrei sa fii o persoana normala si open mind.te culci cu baiatu, nu faci pe comunista si pe inabordabila succes la ..de toate
N-are absolut nici o legatura cu virginitatea. Baietii au nevoie doar de locul in care sa o faca (asta sta in genetica noastra), iar fetele au nevoie de motivul pentru care sa o faca (pentru noi ii usor sa va dam motive.
Funda?!
Am sa o contrazic pe c0cuta si eu tind sa cred ca are legatura de multe ori si cu virginitatea, pentru noi fetele este ceva pretios, iar primul baiat din viata noastra ar ramane mereu in mintea noastra. Asta cred eu ca ii atrage la virgine altceva nu-mi dau seama ce. Funda?
Remusopen întreabă: