Datorita orgoluilui mare ce il au, niciun baiat nu supoarta sa fie ranit mai ales in fata prietenilor de catre iubita! asa cred eu
Probabil ca iubesc mai mult, se implica mai mult, pun in joc sentimentele.
Materialistele nu pot fi geloase. Aspirantii sexului mecanic nu pot fi gelosi.
Ceea ce ai facut tu se numeste generalizare, care isi are exceptiile ei.
Iar generalizari...gelozia apare la cei care nu au incredere in ei/partener, de multe ori nejustificat; am vazut zeci de fete care cautau in telefonul iubitului, il sunau mereu, faceau id-uri false si il contactau, dar si tipi care faceau crize in plina strada ca de ce a iesit fata in oras in lipsa lor.
Oricum ar fi, gelozia e din ambele parti, iar eu nu as suporta un partener gelos. Ma inseala, pa! Dar pana atunci nu o fac pe detectivul ca ar fi stupid. In rest nu mai generalizati oameni dupa un numar redus de experiente ca nu a cunoscut nimeni toate fetele si toti baietii sa isi dea cu parea si nici sondaj Gallup nu cred ca ai.
Poi nu prea sunt. Fetele-s mai geloase decat baietii. Cel putin asta-i parerea mea, s-ar putrea sa ma insel.
Nu neaparat baietiisunt si fetele geloaseas putea spune ca sunt baietii mai gelosi deoarece se tem sa nu isi piarda partenera.baietii se dau imediat la o fata care arata bine etc in schimb fetele sunt putin mai timide si nu prea se baga in seama cu toti baietii in schimb ei cam se iau de fete chiar daca fac numai misto
Nu toata lumea e geloasa indiferent de sex... pai in general gelozia apare de la cel care se implica mai mult in relatie sau care este mai putin atractiv fizic fata de partener.