| me_4173 a întrebat:

De ce baietii sunt obesedati de...(stiti voi)( nu ma refer la toti, sunt unii normali, dar din pacate pe cale de disparitie) iar fetele vor sa fie iubite, mangaiate, protejate(la fel ca in filme). Vor iubire adevarata nu bataie de joc?sad

Răspuns Câştigător
| bia0000 a răspuns:

Sigur ca vor iubirehappy
si eu vreau sa mi intalnesc "marea dragoste" care sa ma protejeze sa nu simt ca sta cu mine pentru altceva happy
sunt visuri dar care pot deveni realitate daca te uiti dupa baiatul potrivit si nu dupa asa numitii "baieti-rai".

12 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Asta e,la fel ca in filme,si filmele nu sunt realitate,mai ales astea romantice,sirpoase,sunt facute asa incat sa-ti placa ce vezi.
Iubirea "adevarata" nu inseamna numai dragalasenii si alinturi si "te iubesc"toata ziua,pentru ca aia e o perioada trecatoare; trebuie sa aiba si o doza mai mare de realism in timp,fapte, planuri.
Nu confunda cu bataia de joc, de fapt trebuie sa fii ori naiva de la bun inceput ori sa aiba loc schimbari radicale pentru a zice ca cineva si-a batut joc de tine.in fond, tu permiti asta.

| Klepto a răspuns:

Si eu cred ca fetele trebuie tinute doar un puf, puf o palma, puf un pumn.
Vai buhuhu, fetele astea care vor doar sa iubeasca si sa fie iubite, nu vor nimic altceva, doar iubire, respect, protectie si tot carnatu ala ipocrizie.

Ce vor fetele nici ele nu stiu, niciodata n-o sa stie.Azi vrea mangaiata si protejata, maine vrea plimbata intr-o decapotabila si sa vada lumea cu ochelai D&G pe nas.
Lasa filmele, ca ce vezi in filmu n-o sa se intample in viata reala niciodata.
Sigur exista astfel de baieti, ce naiba si eu eram asa acum cateva luni, dar ghice ce, realitatea m-a palit, nu se cauta asa ceva, se cauta aia frumosi, aia cu bani, aia smecheri, aia rai.
Ce barbologie spui tu acolo, ii doar de fatada. Vrei unul rau, un smecheras, un frumos cu bani, asta il preferi.
Baietii aia de care tu vorbesti = slabi in ochii tuturor fetelor.

| Picasso a răspuns:

Ophh ophh mai mai! Hmm eu cred ca sunte`ti insielate pentru ca nu stiti cum sa face`ti un baiat sa va placa! Nu stiti sa ispititi si sa provocati anumite "tentatii" sa ii sculati fluturasiii!laughing)
Eu cred ca nu ar mai insiela daca ar avea ce ii trebuie langa el, cam asa ar sta treaba si la voi fetele! Hmm perioada asta de adolescenta se savureaza bine din "mar", apoi dupa ce se ca da cu capul de "sus" atunci va sti bine ce este iubirea si etc! Nu mereu invetzi din greselile altora, mai invetzi si din gresielile tale! Aaaa si ca toot veni vb de " mangaiate, protejate, rasfatate, etc" gandesite-te ca daca baiatul ar fi asa "exagerat" pe placul tau, gen pupincurist" tu te-ai plictisi de el, ai cauta ceva nou, si sigur o sa te indragostestide unul nesuferit, nesimtzit si etc, si care abordeaza fete pe interes! Succes, ai grija de tine, si incearca sa nu te mai uiti la telenovele!

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Mai bine v-ati lasa de vizionat filme. Pentru ca baietii nu se prea schimba. rar si pentru putin timp. laughing

| bsb a răspuns:

Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

| 5123fsda a răspuns:

Uni nu stiu alceva in afara de sex sex, atat au in cap nu-s toti la fel cum ai zis...

| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

Andrew foarte corect si me tu spui de bateti ca-s pe acale de disparitie pai nu te-ai uitat la voi ca sunteti o curva si jumatate rare si fetele normale care nu isi bat joc de sentimentele tale tine minte daca am fost raniti o data nu vom mai iubii la fel deci ...ar trebui sa va schimbati s voi nu numai noi

Răspuns utilizator avertizat
| albrosie a răspuns:

Unu baieti vor sa facasex doar ca sa aiba palmaresulmaimare sa zic asa alti precum sunt eu fac sex doar pentru imi arata iubirea fata de persoana cu care formez un cuplu.big grin:X:X:X sper ca team lamurit a si fetele sunt sexul frumos si fragil baieti sunt sexul puternik si barbar sper ca team lamurit de 2 ori big grin.

| Andrewx3 a răspuns:

Cum tie nu-ti comvine sa fi insealata asa nici noua.
Decat sa iubesti ' o tarfa si apoi sa regreti mai bine esti genu-l rebel care nu prefera "relatii "de lunga durata.
Nu suntem obsedatii. Daca exista iubire numa-i existau atatea curve.

| Andrewx3 a răspuns:

Cum tie nu-ti comvine sa fi insealata asa nici noua.
Decat sa iubesti ' o tarfa si apoi sa regreti mai bine esti genu-l rebel care nu prefera "relatii "de lunga durata.
Nu suntem obsedatii. Daca exista iubire numa-i existau atatea curve.

| PepeLePew a răspuns:

Nu sunt pe cale de disparitie...doar ca la voi intra in categoria "fraieri" sau "neinteresanti".Ii vedeti doar pe cei "rai". Deschideti mai mult ochii, invatati sa cunoasteti o persoana, nu mai fiti superficiale. Tinand cont de faptul ca iti este rusine sa spui "sex"si ai mai si pomenit de "relatiile" din filme presupun ca nu ai mai mult de 14-15 ani,iar ce am spus, am spus degeaba. Obsedati nu sunt,doar isi exprima dorinta,fetele care vor acelasi lucru, in aceeasi masura(sau mai mult), neaga acest lucru(in mod constient sau nu...se pot afla in situatia in care sa se minta singura doar din cauza ca ceva ii spune ca nu e bine), in codul lor genetic scrie"daca ii arat ca si eu vreau, nu il mai pot manipula pe fraier". Mult noroc in trecerea ta prin liceu.

Întrebări similare