anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce baietii (unii sa zicem) se plang mereu ca nu mai gasesc nici o fata ca lumea, iar cand gasesc una ok (adica pe mine big grin ) se poarta de parca: las ca stiu eu din "vasta" mea experienta ca toate fetele sunt... deci si tu esti la fel deci te tratez ca atare

9 răspunsuri:
| Anecherry a răspuns:

E frustrat omul, ori il lasi sa se convinga ca nu-i asa cum crede, ori il lasi de tot. Tu alegi. bye

| unnimeni a răspuns:

In afara de autocaracterizarea ta "modesta", care e intrebarea?

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Ca asa le trebuiee! Ca pana acum erau "sjmecheri" ca ei f**, ca ei isi bat joc.winking Sunt virgina inca, dar asa le trebuie! Ca toti vor de la o fata doar sex. Acum sa gaseasca numai fete d-astea! Asa le trebuie! Puupp, tipo!:*

| Liviu3478 a răspuns:

Acest baiat pe care l-ai intalnit tu poate el a suferit prea multe esecuri in dragoste si se deme sa nu mai primeasca inca unu in plus. Aici trebuie tu sa il ajuti sa vada ca tu nu esti ca celelate fete. Si baieti se plang ca numai gasesc fete calumea deoarece cam jumate din fetele din Romania sunt deja trecute prin viata (sper sa intelegi ce am vrut sa zic ), umbla cu romi, si sunt moarte dupa bani. Unde sunt bani, masini scumpe, vile acolo se duc si ele.

| linutza a răspuns:

Cred ca baiatul a da-to in bara prea des si se impiadica numai de fete din alea [...]
in fine nu trebuie sa te ie du`parerea lui timpita... daca se comporta urit dai papuceii.Bafta!

| resp3ct a răspuns:

Se plang pentru ca au dreptate.

| Axel_9404 a răspuns:

Pt ca nu sunt cum zic ei ca suntlaughing)) daca au gandirea asta sunt niste prostitongueDaca cineva gaseste o fata calumea(adica u) trebuie sa o pretuiasca tongue pentru ca alta nu mai gaseschappy si e adevarat ca fetele ca si baietii ok se gasesc mai greuhappy dar atucnia cand gasesti trebuie sa pretuiestitongue

| eu..sh doar eu a răspuns:

Daca ei chiar cred ca toate fetele sunt la fel.se insala amarnic
pai atunci de ce nu stau singuri toata viata decat cu o fata care este asa?
sh sunt sigura ca vor gasi ei fata potrivita la momentul potrivitwinking
sunt sh fete serioase care isi vad de treaba lor.asa ca generalizati acest cazbig grin
fundita?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu sunt asa