| Misssy a întrebat:

De ce baietii vor de la o fata nu mai sex si nu o poveste frumos de dragoste?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Povestile frumoase de dragoste sunt doar povesti.Viata nu e ca in carti.Pana nu ai parte de o relatie nu ai cum sa iti dai seama de cat de departe esti de poveste.Nu toti gasim sufletele-pereche si suntem invidiosi pe cei care aparent se potrivesc.Pentru ca o poveste de iubire sa se aproprie de realitate iubirea trebuie sa fie la fel si de o parte si de alta. Ori in ziua de azi nu cred ca mai e cazul. Unul iubeste si celalalt se lasa iubit. Unul vrea sex, unul vrea dragoste. Unul vrea bani, unul nu il intreseaza situatia materiala.Sunt si baietii care nu vor sex.Sunt si fete care nu sunt materialiste

30 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

De ce femeile sunt curve? De ce femeile se uită mai întâi la înălţime şi portofel şi mai apoi la ce-am în suflet?!
Mă enervează la culme întrebările de genul ăsta căci din astfel de întrebări reiese cumva că sexul ar fi rău pentru femei, ceea ce e greşit!
Sexul e plăcut şi pentru femei, dacă nu cumva chiar mai plăcut! (Studiază anatomie!)
Şi-n plus, "o poveste frumoasă de dragoste" implică în mod sine qua non şi sex! Că-ţi convine ţie sau nu, e altă poveste dar să ştii că raporturile sexuale reprezintă NORMALITATEA într-o relaţie.
Salut!

| Zenithf a răspuns:

Hai sa nu generalizam. Desi sunt mai multi baieti decat fete de genul asta, sunt multi care nu cauta doar asa ceva.

| TeoPT a răspuns:

Nu generaliza, nu toți băieții sunt la fel

7h30

| TeoPT a răspuns:

De parca voi, fetele sunteti usi de biserica

hai, lasati-ne! happy

| Castiel a răspuns:

Nu toti baietii sunt la fel.Sunt si care nu se gandesc doar la sex si chiar vor o fata normala.Acu intrebarea este:exista vreo fata care sa iubeasca cu adevarat si nu doar pentru bani sau aspect fizic ...etc?

| Damian a răspuns:

Sa sti ca pentru noi sexul este ca aerul, vital, barbati nu pot sa recurga la abstinenta prea mult, in timp ce o femeie poate sta si ani de zile, dar cine a zis ca nu ne place dragostea, a

| Alex0194 a răspuns:

Atentie mare: nu toti; sunt si unii mai cuminti

Răspuns utilizator avertizat
| Emma a răspuns:

Nu toti baietii vor asta!
Bineinteles ca la un momentdat vor vrea asta de la o fata, dar sa recunoastem ca nu numai baietii isi doresc asta! si fetele vor
Xoxo

| BlueDreams a răspuns:

Buna intrebare.cred ca toate ne-o punem.Pentru ca pur si simplu asa sunt ei.Egocentristi si cu o dorinta arzatoare sa fie cei mai cool din toti prietenii lor, se gandesc cu cei 2 neuroni pe care-i mai au, ca daca nu e sex nu e nimic.Acum hu ma intelege gresit.Nu toti sunt asa. Exista baieti care sunt chiar niste comori: romantici si atenti cu iubitele lor, vor sa traiasca o poveste de dragoste in adevaratul sens al cuvantului. Dar de astia mai putin.In schimb majoritatea imediat ce vad o fata numai la asta se gandesc.Asta e natura lor, n-ai ce le face.Insa ti-am zis sunt si exceptii. pupici!

| Anileda a răspuns:

Nu generaliza.
Nu toti vor numai sex, cum nici noi femeile nu suntem toate materialiste, curve si nu mai stiu cum.
Unii sunt, altii nu.

| Bebelushaaː a răspuns:

Poate ca unii au fost raniti atunci cand s`au implicat intr-o relatie si au vrut o poveste frumoasa de dragoste. Poate ca in unele cazuri fetele sunt de vina pentru ca ei ajung un om care vrea numai sexwinking Asta nu inseamna ca iau apararea baietilorhappy Dar fiecare are intr-o mica sau mare parte vina happy Gandeste problema si din alte puncte de vedere happy
Bye :*

| Dmonik a răspuns:

Cine ti-a spus asta? Vezi ca generalizezi si nu prea cunosti nici scrierea corecta! Cum sa cunosti baietii atunci?

Răspuns utilizator avertizat
| BellaRagazza007 a răspuns:

Ca. s Prosti!

End of story!

| deyoo a răspuns:

Pentru ca draga mea, un baiat simte nevoia sa se descarce hormonal. Si nu toti baieti vor asta. Tu nu ai cautat unde trebuia. Este si normal ca pustii acestia de "cartier" care nu au simtit iubire, afectiune din partea unui domnisoare, sa isi doreasca doar acest lucru. De ce nu cauti un tip poate mai cuminte, mai la locul lui care sa nu vorbeasca urat sau tot felul de tampeni, care sa stie sa se coporte sa vezi ca acel baiat nu vrea doar acest lucru. Eu am avut norocul sa intalnesc un "smecheras" sa spun asa care sa ma si iubeasca sa ma si astepte. Dar cazul meu este unu fericit. Sa nu faci lucrul acesta doar cand te simti pregatita. Te-am pupat si ai grija ce faci.

| pauladrian a răspuns:

Generalizezi cu intrebarea asta, multe replici p-aici sunt ridicole. Daca in mediul in care traiesti totul se invarte in jurul acestei probleme sa-i zic asa...nu trebuie sa generalizezi, sa crezi ca toata lumea e asa.

| Cromasston a răspuns:

Nu sunt toti asa...asta e discriminare!laughing

| LauraOT a răspuns:

Petru ca "o poveste frumoasa de dragoste" implica responsabilitate...

| Hypathia a răspuns:

Pentru ca la majoritatea barbatilor primeaza instinctul.

| UNfriendLY a răspuns:

Daca ai cunoaste putina anatomie, raspunsu` vine de la sine

| Mksdh a răspuns:

Hmmm...nu totihee heelaughing
unele sunt mai norocoase, altele nu...asta e...ghinionlaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru bubble! Pai sunt si unele "panarame" care ti la ele si le doare in "vrabie" de sentimentele talewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca povesile de dragoste inseamna timp, si in general sexul e o chestie fiziologica, vrem doar sa ne goli si daca avem timp liber mergem la o BERE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-ma sa-ti dau si replica mea si anume nu inteleg de ce o fata vrea sa stea cu un baiat din interes (adica de ce o fata se uita la cum arata baiatul ca si aspect, de ce sa nu o intereseze si sufletul) sa inteleg ca fetele din ziua de azi sunt pe interes intr-un cuvant sunt materialiste? astept sugestii, mersiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| mihaela_1088 a răspuns:

Bine, stiu majoritatea baietilor sunt asa ei cred ca daca se culca cu mai multe fete sunt mai smecheri, mai interesanti sau poate chiar mai populari dar nu e deloc asa. Dar in zilele noaste sunt cel mult 2 din 10 baieti seriosi(care vor ceva special de la o relatie nu numai sex)asa ca noi fetele daca ne dorim baieti "de casa" trebuie sa stim sa facem alegerile corecte.CIUZ:*

| maXimilianX a răspuns:

Pentru ca baietilor le place sexul. Incontestabil!

| Anya_9216 a răspuns:

Pentru ca egoul lor striga acolo inauntru ca daca sunt romantici si delicati cu fetele sunt fraieri. Nu toti vor doar sex. Mai este si o minoritate de baieti care sunt intzelegatori cu prietenele lor...si fac sex numai cand partenera lor se simte pregatita...sunt baieti care plang pentru fete, si asta inseamna caci chiar le iubesc, dar cum am mai spus asta e minoritatea, iar majoritatea sunt cei care nu vor sa ajunga in inima ta, ci in chiloti taiwinking