| Laurici :x a întrebat:

De ce baietii vor neaparat sa faca sex cu o fata virgina? De ce sadisfactia este asa mare? Cine raspunde primeste funditaaa :X

Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

In primul rand, baietii considera o fata virgina un trofeu, in al doilea rand pentru a se da mari cuceritori, in al treilea rand din dorinta de concurs cu ceilalti prieteni. care are cele mai multe virgine la activ.

26 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eu am fugit ca dracu' de tămâie de virgine aşa că eu nu mă pun la "băieţii"?!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Se presupune ca virginele sunt inocente si fiecare barbat vrea sa ramana im memoria dezvirginatei ca cel care a fost "primul! In felul acesta nu este uitat niciodata! Si, datorita tendintei de a-si incepe viata sexuala tot mai devreme, numarul virginelor este foarte mic si, ca orice lucru care este rar, isca dorinta de posesie.Nu mai spun ca sunt barbati care vor ajunge la viata adulta si nu vor si cum este o virgina.Pentru ei este si un fel de trofeu! Excitatia este mai mare la o virgina si din cauza ca "locul" nu este batatorit si exista mandria masculului de a invata pe fata tot ceea ca ii va provoca mari placeri in viitor.Ca atunci la dezvirginare nu se pune problema! Se simt mari si tari prin lipsa comparatiei. Fata nu stie cum trebuie sa fie si considera ca asa este minunat cum face el! Parerea mea!

Elianna
| Elianna a răspuns:

@Lexy : ceea ce ai spus tu este relativ. Poti fi foarte bine cu himenul intact dar sa fi facut sex oral sau anal la greu! O virgina trebuie sa fie si o inocenta!

| nobody_9468 a răspuns:

@Florin Iceman-sunt unii care au ani grei de experienta-n spate si chiar ar face-o si c-o virginawinking.
@daniela-foarte tarelaughing, chiar il voi intreba cat de mult il satisface durerea mealaughing...
Si pentru restul', daca ai cap nu e greu de ajuns la virgine, daca este un tip care nu-si bate joc de tine te va accepta si virgina si nevirginahee hee, plus ca daca e o persoana darnicalaughing te va invata ce si cum trebuie sa faci pentru mai multa placerewinking. Ideea este sa fie un tip okhappy.
Apropo de tine{pers care a pus intrebarea} mi-a atras atentia poza, o am si eu luata de pe pitzipoance parca si mi-am pus-o la un id pe care intram mai multe fete si mi-a atras cineva atentia ca nu-s eu cea din pozalaughing. Deci, probabil eu am pus intrebarealaughing.

Bafta.

| cossmy a răspuns:

Eu nu's de acord. Am facut cu o fata virgina si mi s-a acrit pentru totdeauna de virgine(in pat). Inafara de faptul ca patezi tot ce misca in juru tau(ma rog, am exagerat putinbig grin), si ca ea nu simte app nici o placere, doar durere, e si pentru tine(ca baiat) stres si nu poti sa te relaxezi si asa. E o porcarie. Eu unu as vrea neaparat sa fac sex/dragoste doar cu fete care nu mai sunt virgine. MUUUULT mai binehee hee...baftawinking

| lovenotsex a răspuns:

Daca iubesti nu conteaza daca e virgina sau nu, dar in mare parte are dreptate rserpu.

| sasha a răspuns:

Tzie iti place sa faci cumparaturi de la sh? cred ca nu, tot ceva in genul e si la noi cu fetelewinking

| Duhovnicul a răspuns:

Pentru ca ne da acea senzatie ca am fost primii ce au "aselenizat" pe luna laughing.
Lasand gluma, nu toti tin neaparat sa o faca cu o virgina dimpotriva sunt unii care chiar prefera sa le evite din motive cum ar fi ca nu au experienta in pat si deci acest lucru reprezinta un handicap, parerea mea. Si mai sunt si cele nepregatite, dupa care trebuie sa stai n`spe milenii pana le vine lor cheful si se simt in stare sa o faca.

| oz a răspuns:

Nu vor neaparat cu o fata virgina... uite, intreaba ma pe mine... ce vreau.

| oz a răspuns:

Primul raspuns e incredibil... daca nu ia fundita, e grav.

| GdX a răspuns:

Nu e adevarat ca vrem numai virgine. Ce pica aia e, plus ca la virgine e greu de ajuns.

| Aiicha a răspuns:

Cine te-a mintit ca baietii vor fete virgine?hee hee trist, dar ei vor fete cu experinta big grinbig grin

| So Good a răspuns:

Pentru ca e ceva PUR, la cineva care a avut " N " relatii cine dracu stie cine si ce a intrat in ealaughing

| a răspuns:

Pentru ca se simt bine stiind au fost "primii", anyway, nu toti sunt asa.

Răspuns utilizator avertizat
| Lexy ♥ a răspuns:

Eu una nu cred ca vor prea multi sa faca sex cu o virgina...cred prefera o virgina atunci cand e pregatit de insuratoare si de trebuie` sa ia una care n-a mai incercat-o nimeni laughing

sau poate...gresesc laughing)

| raluca750 a răspuns:

Nu neaparat toti sa fie asa. dar satisfactia este mai mare deoarece sunt primii.
poate funda:X:X

| rserpu a răspuns:

Nu-i adevarat, doar astia care nu au experienta zic asta. Spre exemplu, eu nu as face sex cu o virgina:

1. Responsabilitate mare
2. Nu te distrezi cu o virgina (am in vedere in pat)
3. Virginele obisnuiesc sa stea ca legumele in pat, plus la asta, nu vor sa schimbe pozitia lor preferata (mergenarului sau cum zic altii, soldatului)

si multe alte chestii, sa nu mai uitam ca dupa aia trebuie sa faci curatenie daca fetei ii va curge mult sange. Ce sa mai zic?

| Mr.Sex a răspuns:

Pentru ca nu ne plac tarfele. De aia ne simtim in siguranta cu o virgina tongue

| Danyella94 a răspuns:

Deoarece pe baieti ii satisface durerea fetei la dezvirginare foarte mult. iti zic din proprie experienta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii vor asta pentru ca probabil si ei sunt virgini si prefera sa o faca cu o fata care e virgina nu cu una care a facut-o de multe ori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca daca s-a mai culcat cu cinveva ea poate sa zica ca sa mai culcat doar cu un baiat dar s-a culcat cu mai multi. Poate lua diferite boli.Simte ca pe el il iubeste cel mai mult.Si nu toti vor neaparat o fata virgina daca un baiat nu te iubeste foarte mult nu prea il intereseaza daca esti virgina sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toti baietii isi doresc sa faca sex cu virgine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neaparat cu virgine...acum depinde si de baiat si de aceea ce ii place. dar daca mai esti inca virgina sa nu faci greseala sa faci sexx.sau ma rog.cum vrei tu.numai daca te hotarasty sa iei decizia asta sa te gandesty bine si sa te gandesty daca baiat respectiv te merita...winkinghappyhappyai grija

| florindella a răspuns:

E cam vorba de orgoliu aici!

| bigrobt a răspuns:

Mancati toti ciuperci
iti zic eu de ce
raspuns care merita fundita: pentru ca sunt mai stramte
sau daca nu raspunsul lui romeo78 =))
tare va mai place sa mancati ciuperci
oricum citeste aici ca e mai interesant http://en.wikipedia.org/wiki/Virginity